ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ...

O κόσμος δεν αλλάζει εύκολα. Το πολιτικό σκηνικό δεν μπορεί να ανατραπεί με
τη μία. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά. Όσο υπάρχουν Έλληνες που δεν μπορούν να ξεφύγουν από την κομματίλα, το παρασκήνιο, τα συμφέροντα και τα παζάρια τόσο η χώρα θα σέρνεται. Και τα λέμε αυτά με αφορμή τις εκλογές στην Κεντροαριστερά και τη νίκη της Φώφης Γεννηματά. Νίκησαν τα συστήματα, τα επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα.

Νίκησε το παλαιό πολιτικό σύστημα, ο Λαλιώτης, ο Πρωτόπαππας, ο Κακλαμάνης και όλοι εκείνοι που θέλουν να έχουν ρόλο παρότι έχουν αποδοκιμαστεί από τον ελληνικό λαό.

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι όλα τα λεφτά. Ο Κώστας Λαλιώτης με τα πόδια πάνω στο γραφείο της Γεννηματά. Το απόλυτο αφεντικό και μένει να πάει και ο γνωστός εκδότης να πανηγυρίσει για τη νίκη του.



Τι να περιμένουμε από τώρα και στο εξής; Απολύτως τίποτε. Πρόκειται για μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς βολεύεται μια χαρά με την Γεννηματά και τα χαμηλά ποσοστά που σίγουρα θα πάρει στις εθνικές εκλογές. Δυστυχώς αυτοί που ψήφισαν για τη μεγάλη κεντροαριστερά θα εγκλωβιστούν σε ένα κόμμα μικρό, χωρίς δύναμη, χωρίς προοπτική για να πάρει ποσοστά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μένει ο Μητσοτάκης η ελπίδα για να διαλύσει τον Τσίπρα. Ελπίδα που δυστυχώς έχει αρχίσει να ξεθωριάζει και πολύ φοβούμαστε ότι δεν θα μπορέσει να απαλλάξει την πατρίδα από τους δυνάστες της.

Οι πολίτες επέλεξαν το παλιό ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα, της Γεννηματά και των συν αυτών. Επέλεξαν ένα τελειωμένο κόμμα που δεν θα μπορεί να παίξει ενεργό ρόλο στα πολιτικά πράγματα. Δεν επέλεξαν την ανανέωση και την προοπτική με έναν νέο άνθρωπο όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης που θα ήταν το αντίπαλον δέος στον Τσίπρα. Ο αντί - Τσίπρας που θα μπορούσε να τους κλέψει αυτά τα ποσοστά για να τους διαλύσει.

Δεν πειράζει. Η ζωή συνεχίζεται αλλά το πολιτικό σύστημα δεν αλλάζει έτσι εύκολα και η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά.

Ή όπως είπε κι ένας φίλος «Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ».

Ελπίζουμε όχι ποτέ, αλλά κάποια στιγμή.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου