ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Με αφορμή την παράνομη είσοδο των μελών του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ»…

Γράφει ο Απόστρατος Σταμάτης Τζιούφας



Με αφορμή την παράνομη είσοδο των μελών του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ»στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, άκουσα στα ΜΜΕ ότι
ο Κύριος Υπουργός (ΥΠΕΘΑ) και ο Κύριος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (η λέξη Κύριος , τις λέω μόνο και μόνο από σεβασμό στο Θεσμικό τους ρόλο), ζήτησαν να «πέσουν κεφάλια». Εγώ θα έλεγα να παραιτηθούνε οι παραπάνω και όχι να εξαντλήσουν την δικαιοδοσία τους στους άτυχους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς που είχαν διατεταγμένη υπηρεσία. Ερωτήματα …. Γιατί δεν έγινε καμία σύλληψη στα μέλη του ΡΟΒΙΚΩΝΑ? Κάμερες υπάρχουν , η αστυνομία τους γνωρίζει, ο Τοσκας και η παρέα τους γνωρίζουν , αλλά η Πολιτική Ηγεσία τους προστατεύει. Ενώ τα στελέχη δεν έχουν καμιά προστασία από ΚΑΝΕΝΑΝ (ούτε καν και νομική προστασία από την Υπηρεσία, τα έξοδα για κάθε νομική τους υπεράσπιση θα τα πληρώσουν οι ίδιοι ).



Ντροπή σας Κύριοι ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ… Καταστρέφεται καριέρες , υπόληψη, ηθός και κύρος των στελεχών μας… Αλλά τα στελέχη μας δεν μπορούν να έχουν δημόσια γνώμη, θα τους πείτε ότι είναι αντί – δημοκρατικοί, δεν έχουν λόγω , μόνο Διαταγές και Υποχρεώσεις . Εξιλαστήρια ΘΗΜΑΤΑ ψάχνεται ως συνήθως και δεν βλέπετε την «καμπούρα» σας. Καλές οι φωτογραφίες σας με φόρμες ιπτάμενου κτλ Κύριε ΥΠΕΘΑ… αλλά Στέλεχος των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ !!! Γιατί απλά εμείς που Υπηρετήσαμε και αυτοί που Υπηρετούν κάνουν απλά αυτό που λέει η λέξη ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, τον όρκο του προς των Ελληνικό Λαο - Σημαία – Σύνταγμα. Δεν κρύβονται πίσω από την βουλευτική ασυλία όπως κάνεις εσύ… Καλές οι «καρέκλες» αλλά θέλουν και τσαγανό (να μην πω κάτι άλλο !!!) , που εσείς δεν έχετε σε καμία περίπτωση, ούτε ο ΥΠΕΘΑ, ούτε ο ΓΕΕΘΑ. Υποχρεώσεις, hotspot και μειώσεις στο μισθολόγιο, αυτά είναι τα έργα σας… Οι χήρες και τα παιδία μας πεινάνε… Οι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί μας απαξιώνονται συνεχώς… Τα «μπράβο» μόνο στις ασκήσεις, το πως βγαίνουν οι ασκήσεις, αυτό το γνωρίζουν μόνο το Στρατιωτικό προσωπικό , που με χρήματα από τη τσέπη τους , με ώρες υπερορίας που δεν πληρώνονται, με μέσα που δεν έχουν συντηρηθεί σωστά, και με υπερβάλλοντα ζήλο κάνουν τα αδύνατα δυνατά. Η Εθνική Άμυνα θέλει ψυχή, αγάπη για αυτό που κάνεις, θέλει πίστη στα ιδανικά που ορκίστηκες, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ποινές !!!

Οι πραγματικοί ένοχοι πάλι θα μείνουν ατιμώρητοι…, βλέπε ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, στο όνομα της Δημοκρατίας που εσείς εννοείτε, σπάνε καταστρέφουν, κάνουν ότι θέλουν και οι ΥΠΕΘΑ – ΓΕΕΘΑ, θέλουν να πέσουν κεφάλια στα Στελέχη των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Πραγματικά σας λυπάμαι Κύριοι ΥΠΕΘΑ και ΓΕΕΘΑ.

Τζιούφας Σταμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου