ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Οι συνταξιούχοι του Περιφερειακού Τμήματος ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δρυοβούνου και στη συνέχεια τα όμορφα Μετέωρα

Την Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δρυοβούνου Βοϊου,

επισκεφτήκαν την περασμένη Κυριακή 13 Νοεμβρίου παρουσία του Ηγούμενου Πατρός, Στεφάνου Ιερομονάχου, μέλη του συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ-Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας. Τελέσθηκε Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας και το καθιερωμένο μνημόσυνο των αποθανόντων συνταξιούχων ΟΤΕ.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκδρομή στα Μετέωρα Καλαμπάκας.



Στους απίστευτους αυτούς βράχους που κατοικήθηκαν από βασιλιάδες και αρχοντόπουλα, όπως ο Βασιλιάς της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, Ιωάννης Ούρεσης Παλαιολόγος που εγκατέλειψε το θρόνο του στα 22 του χρόνια και πήγε να αγιάσει στη Μονή του Μ. Μετεώρου ως μοναχός Ιωάσαφ. Επίσης κατοικήθηκε από τον γιο του Σέρβου Ηγεμόνα και γόνο της Βυζαντινής οικογένειας των Κατακουζηνών που μόνασε στη μονή του Αγίου Στεφάνου ως όσιος Αντώνιος. Ακόμα έζησαν οι αδερφοί Αψαράδες, τα αρχοντόπουλα από τα Ιωάννινα, κατόπιν ιερομόναχοι, Νεκτάριος και Θεοφάνης. Μετά την επίσκεψη των Ιερών τα μέλη του συλλόγου επέστρεψαν στην Κοζάνη αργά το βράδυ, έχοντας χαραγμένες στην καρδιά και στη μνήμη τους δυνατές εντυπώσεις και έντονα συναισθήματα, αλλά και ευχαριστημένοι από την εξόρμηση χάρη στην άρτια οργάνωση της, από τον Πρόεδρο του συλλόγου Λευτέρη Μεταξιώτη, και τους συνεργάτες του κ.κ. Ι. Δαδαμόγια και Γ. Ευκολίδη.

Θανάσης Τέγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου