ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Σε δεύτερη εγχείρηση καρδιάς ο μόλις 7 μηνών γιος του Τζίμι Κίμελ



Ο επτά μηνών γιος του
Τζίμι Κίμελ υπεβλήθη σε προγραμματισμένη και επιτυχημένη εγχείρηση καρδιάς. Αυτή είναι η δεύτερη για τον μικρό Μπιλ. Σύμφωνα με ανακοινωθέν του ABC, η επέμβαση έγινε τη Δευτέρα και όλα πήγαν καλά. Ο παρουσιαστής του «Jimmy Kimmel Live» βρίσκεται σε άδεια στο σπίτι, προκειμένου να είναι κοντά στο μικρό του γιο.


Ο μικρός Μπίλι Κίμελ θα έμπαινε στο χειρουργείο τον Οκτώβριο αλλά η επέμβαση ακυρώθηκε λόγω κρυολογημάτων στην οικογένεια.

«Ο Μπίλι γεννήθηκε με καρδιακή πάθηση» ανέφερε τον περασμένο Απρίλιο ο παρουσιαστής ιδιαίτερα συγκινημένος και περιέγραψε πως εκείνος και η σύζυγός του, λίγες μόνο ώρες μετά τη γέννα, αποφάσισαν να μεταφέρουν το μωρό σε χειρουργική κλινική όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση αποκατάστασης καρδιάς.






Ο Κρις Πρατ θα είναι ένας από τους αρκετούς οικοδεσπότες που θα αντικαταστήσουν τον 50χρονο Τζίμι Κίμελ. Στην καρέκλα του θα κάτσουν επίσης ο Νιλ Πάτρικ Χάρις και η Μελίσα Μακάρθι. Η περιπέτειά με την υγεία του γιου του, έφερε τον Τζίμι Κίμελ ακόμα πιο κοντά στην πολιτική από ότι ήταν. Η εκπομπή του έγινε ουσιαστικά μία πλατφόρμα υποστήριξης της ίσης πρόσβασης οικογενειών στην περίθαλψη και ταυτόχρονα δριμείας κριτικής απέναντι στις προσπάθειες του Κογκρέσου να καταργήσουν το σχετικό νομοσχέδιο Ομπάμα που την προβλέπει.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου