ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Μηλιά Γρεβενών: Ξεκίνησε η μεταφορά των παλαιοντολογικών απολιθωμάτων στο νέο εκθεσιακό χώρο (εικόνες + video)

Ξεκίνησε η μεταφορά των παλαιοντολογικών απολιθωμάτων στο νέο εκθεσιακό χώρο. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Μηλιάς Γρεβενών (Natural History Museum) βρήκε νέο χώρο, ακόμη πιο λειτουργικό, έτσι ώστε να μπορούν πλέον οι επισκέπτες να γνωρίσουν πιο εύκολα, τα μοναδικά ευρήματα.

Σύμφωνα με την Καθηγήτρια Ευαγγελία Τσουκαλά και του γνωστού Ευρωπαίου Επιστήμονα Dick Mol, η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο 7 Απριλίου.

Την Μ.Τρίτη (3-4), βρέθηκαν στον χώρο, εκτός από τους διακεκριμένους επιστήμονες κα. Τσουκαλά και κ.Μόλ, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Πέτρου και Φωτεινή Τζιουβάρα,η Γενική Γραμματέας του Δήμου,Παρασκευή Τόπη, και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μηλιάς, Χρήστος Γιαγκόζογλου, όπου δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και έπαινοι σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών ανέφερε ότι οι προσπάθειες για την δημιουργία στην Μηλιά, ενός μεγάλου Μουσείου, δεν θα εγκαταλειφθούν.


Μια συνεργασία Δήμου Γρεβενών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.














Δείτε εικόνες:







1 σχόλιο:

  1. Αποκαρδιωτική η εικόνα της έκθεσης των απολιθωμάτων σε μια "αποθήκη" στη Μηλιά. Όταν θα καταλάβουμε ότι είναι μονόδρομος η δημιουργία ενός Μουσείου εντός της πόλης των Γρεβενών, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, τότε ίσως αρχίσουμε να κάνουμε μερικά βήματα μπροστά. Δεν συνάδει με την αξία των απολιθωμάτων αυτή η εικόνα και δεν αξίζει για τον νομό μας..
    Υ.Γ Μέχρι και η Καλαμπάκα έχει συστήσει Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι κάτι κάνουμε λάθος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή