ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Γρεβενών, τα Γρεβενά Αεράτα έκαναν το πρώτο βήμα, κερδίζοντας μέσα στη Σειρήνα

ΣΕΙΡΗΝΑ-ΑΕΡΑΤΑ 0-1
Μπροστά σε 200 φιλάθλους, έγινε πολύ καλό και αμφίρροπο παιχνίδι, με
εναλλαγές συναισθημάτων και αρκετές συγκινήσεις. Πλέον με τη νίκη τους τα Αεράτα του Νίκου Μπαλοδήμου αποκτούν προβάδισμα, χρειάζονται άλλη μια επιτυχία στο παιχνίδι της Τετάρτης, ενώ από την άλλη μεριά η Σειρήνα του Νίκου Τόλη έχει τελευταία ευκαιρία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Υπενθυμίζεται πως πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες.
Στον χθεσινό αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χάνοντας ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν πολύ την απόδοσή τους και πήραν τη σπουδαία νίκη.
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί επώνυμοι, μεταξύ των άλλων ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού, Αντώνης Δασκαλόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παλάσκας.






ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 5΄ ο Ναζλίδης δέχθηκε μπαλιά από τον Ρόβα και μόνος στην περιοχή «έπιασε αέρα». Στο 35΄ ωραία προσπάθεια και μπάσιμο του Πιπέργια, που «έστρωσε» στον Μήττα, εκείνος όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει. Στο 45΄ ο Φουρλατάρας ανενόχλητος σούταρε δίπλα από το δοκάρι. Στο 48΄ ανατροπή του Λιούρα από τον Βασιλόπουλο, το πέναλτι εκτέλεσε ο Ναζλίδης, στέλνοντας όμως την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 57΄ σουτ του Μήττα απέκρουσε εκπληκτικά ο Γ. Γαβρίδης, με τη βοήθεια και του δοκαριού. Στο 67΄ ο Δημήτρης Τάκας βγήκε τετ-α-τετ και με πλασέ σημείωσε το 0-1. Στο 70΄ ο Φουρλατάρας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε όμως πάνω από τα δοκάρια. Στο 88΄ σέντρα του Χίσεν, κεφαλιά του Σάλλα επίσης πάνω από τα δοκάρια. Στο 91΄ ο Φουρλατάρας έφυγε μπροστά, ανατράπηκε από τον Σούλα κι ο τελευταίος αποβλήθηκε με κόκκινη, ως τελευταίος παίκτης.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καλύτεροι από τη Σειρήνα οι Μήττας, Μπλάντος, από τα Αεράτα οι Φουρλατάρας, Τάκας, Δαδαλής. Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Τσέτσιλα (Φαλτάκας, Μωυσιάδης).
ΣΕΙΡΗΝΑ: Σάβ. Ελευθεριάδης (8΄ λ.τ. Ηλ. Ελευθεριάδης), Ζιαγκλιαβός (77΄ Σούλας), Παπαστεργίου (46΄ Τσιάρας), Φαρμάκης, Κολέτσος, Λιούρας, Μήττας, Ναζλίδης (77΄ Ασλανίδης), Μπλάντος, Ρόβας, Πιπέργιας.

ΑΕΡΑΤΑ: Γ. Γαβρίδης, Λ. Γαβρίδης (85΄ Κουπτσίδης), Μπατακόιας, Κοτενίδης, Δαδαλής (80΄ Λιάκας), Κουρέλλας, Χίσεν, Σάλλα, Βασιλόπουλος, Φουρλατάρας, Τάκας (77΄ Κοτζατίσογλου).

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου