ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή ο προϋπολογισμός... - Συνεδρίαση στις 10 του Υπουργικού Συμβουλίου...








Μαραθώνια αναμένεται η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου καθώς εκτός από τον προϋπολογισμό θα συζητηθούν και τρία νομοσχέδια τα οποία θα κατατεθούν το επόμενο διάστημα προς ψήφιση στην βουλή. Η συζήτηση θα αρχίσει στις 10 το πρωί υπό την... προεδρία του Πρωθυπουργού. Τον λόγο αναμένεται να πάρει πρώτα ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα αναφερθεί στην πορεία της οικονομίας, στις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι τώρα η Κυβέρνηση προκειμένου η χώρα να αποφύγει στην χρεοκοπία αλλά και στους στόχους του Προϋπολογισμού. Αμέσως μετά ο Υπουργός Οικονομικών ο οποίος θα αναφερθεί αναλυτικά στις συζητήσεις που είχε με την Τρόικα αλλά και στα νέα μέτρα.
Στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει ο Υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοίδης ο οποίος θα παρουσιάσει την σύσταση «ταμείου επιχειρηματικότητας»
Το δεύτερο νομοσχέδιο που θα συζητηθεί αφορά το Υπουργείο Απασχόλησης και την Λούκα Κατσέλη με θέμα την διαδικασία επίλυσης συλλογικών διαφορών.
Το υπουργικό συμβούλιο θα ολοκληρωθεί με το σχέδιο νόμου που θα παρουσιάσει υπουργός προστασίας του πολίτη Χρήστος Παπουτσής και θα αφορά την ίδρυση υπηρεσίας ασύλου και υπηρεσίας πρώτης υποδοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου