ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΤΟΣ: Τι θα ψηφίσουμε και τι θα αφήσουμε απ’ έξω στις Εκλογές; - Διαβάστε τι προτείνουμε και γιατί...








Καλούμαστε την Κυριακή να επιλέξουμε, τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν στον νέο Αυτοδιοικητικό θεσμό «Καλλικράτη», που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ένας νέος τρόπος διοίκησης ολόκληρης της χώρας. Εδώ λοιπόν, για να τον «τρέξουν»,.. κατ΄αρχήν χρειάζονται έμπειρα άτομα (όχι όμως λαμόγια), που έχουν γνώσεις και οπωσδήποτε όρεξη για προσφορά. Τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν είναι πολλά και δυστυχώς ακόμη άγνωστα και για τους ίδιους που δημιούργησαν τον «Καλλικράτη»...
Ο Αετός δεν επέλεξε τυχαία να φιλοξενήσει τους συγκεκριμένους υποψηφίους δεξιά στο blog: Όλοι τους είναι νέοι και προπαντός άφθαρτοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΚΗΣ
Εάν επιλέξετε τον Συνδυασμό του Γιώργου Δακή, που όπως όλα δείχνουν (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των κομμάτων), είναι αυτός που θα κερδίσει τελικά την Περιφέρεια , έστω και τη δεύτερη Κυριακή, προτείνουμε








την κα. Ελένη Μετεντζόγλου διότι είναι γυναίκα και μάλιστα Πόντια και επειδή οι επιστημονικές γνώσεις (Πτυχιούχος Περιβαλλοντολόγος και Απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντικής Βιολογίας») και η επαγγελματική της δραστηριότητα, άπτονται του νέου ρόλου που καλείται να επιτελέσει .


 







Τον κ. Γιάννη Γιάτσιο τον επιλέξαμε γιατί είναι Πολιτικός Μηχανικός αλλά και Βλάχος, που χρόνια ασχολείται με τα κοινά και σίγουρα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στον Ν.Γρεβενών.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ









Εάν επιλέξετε τον Συνδυασμό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη, εμείς δώσαμε χώρο στον κ. Σωκράτη Κουρέλα γιατί είναι Επιστήμονας και Επιχειρηματίας αλλά και ο υποψήφιος με τα περισσότερα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, άρα και γνώστης του αντικειμένου.








Τον κ. Ιορδάνη Καραϊορδανίδη επειδή είναι σήμερα ένας επιτυχημένος Επιχειρηματίας αλλά και ο παλαιότερος του συνδυασμού στην Αυτοδιοίκηση αφού την υπηρέτησε επιτυχημένα από το 1990. Άρα και εδώ ισχύουν τα παραπάνω.










Την κα Αρετή Κοντογιάννη την επιλέξαμε πρώτον επειδή είναι γυναίκα και μάλιστα Βλάχα, και δεύτερον επειδή πιστεύουμε πως είναι η πλέον επιστημονικά καταρτισμένη αφού είναι Επίκουρος Καθηγήτρια Οικονομικών του Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Ερευνητικός Εταίρος στο Κέντρο Κοινωνικής και Οικονομικής Έρευνας για το Περιβάλλον (CSERGE) του Πανεπιστημίου East Anglia της Αγγλίας.

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ
Για τον Δήμο Γρεβενών, τα πράγματα δείχνουν να τελειώνουν από την πρώτη Κυριακή, αφού ο κ.Δημοσθένης Κουπτσίδης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.











Aπό τον Συνδυασμό του, επιλέξαμε την κα Αικατερίνη Πέτρου επειδή είναι γυναίκα,(αφού γράψαμε και για τις προηγούμενες, θα έπρεπε να το αναφέρουμε και εδώ), και επειδή έχει την επιστημονική κατάρτηση (Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών , κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο «Διαχείριση Αποβλήτων» αλλά και την εμπειρία ως Αντινομάρχης Γρεβενών στα Οικονομικά.










Τον κ.Βάιο Κόραβο, τον επιλέξαμε διότι ως δημοσιογράφος γνωρίζει καλά τα κοινά, αλλά και επειδή ως Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Αγίου Κοσμά, έχει πλέον εμπειρία και γνώσεις στην Αυτοδιοίκηση.




ΤΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ
Εάν επιλέξετε τον Συνδυασμό του κ.Τάκη Ζήση, ο Αετός προτείνει 

 







τον κ.Φώτη Μπαζάκα, διότι είναι Εκπαιδευτικός και Συνδικαλιστής,  και έχει διατελέσει και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών. Σίγουρη εμπειρία και γνώση. Ακόμη έχει έντονη αθλητική δράση ως ρεπόρτερ αλλά και ως συνάδελφος blogger.


Αυτές είναι οι επιλογές οι δικές μας για τις εκλογές της Κυριακής 7 Νοεμβρίου. Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλοι, εξίσου άξιοι σε όλους τους συνδυασμούς αλλά υπάρχουν και άλλοι που ποτέ δεν θα ψηφίζαμε:
 







ΟΧΙ
Λέμε όχι στα λαμόγια, τους γκάγκστερ, και τους κοπρίτες,
όχι στους τραμπούκους, όποιοι και να είναι αυτοί,
όχι σε αυτούς που κοιτάνε μόνο την προσωπική  προβολή αλλά δυστυχώς και την προσωπική τους τσέπη,
όχι σε αυτούς που με την εμπλοκή τους στην δημιουργία τού δήθεν τρίτου Δήμου Γρεβενών, αποτέλεσαν τελικά την μοναδική ίσως αφορμή, όπου όλοι σχεδόν οι ενασχολούμενοι με τα κοινά να ήταν απέναντι,
όχι στα διαπλεκόμενα «Τζάκια»,
όχι στους δήθεν.

 





ΝΑΙ
Ψηφίζουμε Αυτοδιοικητικούς Συνδυασμούς όπως και άλλοι 218, (ποσοστό 49,66% σε σύνολο 439 ψήφων) της δημοσκόπησης που έτρεξε το blog μας.(Κομματικούς υποψηφίους επέλεξαν 95 αναγνώστες και ποσοστό 21,64%, θα ψηφίσουν ότι τους «φωτίσει» ο Θεός 71 και ποσοστό 12,07%, δεν θα ψηφήσουν καθόλου 53 -16,17%- και άλλο 2 αναγνώστες μας -0,46%.
Λέμε Ναι στους Ικανούς …
Καλή ψήφο
Αετός2 
ΥΓ . Οι χαρακτηρισμοί, ευτυχώς δεν αναφέρονται σε επικεφαλής συνδυασμών.Όλοι τους είναι υπέροχοι.
Πρώτη ανάρτηση Παρασκευή 06/11 στις 11:45μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου