ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δήμος Κοζάνης: Ανακοινώθηκε η στήριξη Πουτακίδη σε Νανοπούλου...











«Ξεκινάμε από μηδενική βάση και ο αγώνας τώρα αρχίζει από την αρχή», υπογράμμισε χτες η Άννα Νανοπούλου, αμέσως μετά την ανακοίνωση στήριξης του συνδυασμού της, από τον Κώστα Πουτακίδη. Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Κοζάνης, ανακοίνωσαν χτες σε κοινή συνέντευξη... Τύπου την συνεργασία τους. Ο Κώστας Πουτακίδης που έλαβε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 5,87%, δήλωσε ότι «μετά από είκοσι χρόνια μονόπρακτης και μονότονης διοίκησης του δήμου Κοζάνης, ο τόπος έχει ανάγκη από αλλαγή. Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών, η παράταξη της κ. Νανοπούλου είναι μονόδρομος, γι΄ αυτό συμπαρατάσσομαι μαζί της».
Η Άννα Νανοπούλου σημείωσε ότι «ο Κώστας Πουτακίδης, προτάσσοντας τα πολλά που μας ενώνουν, συντάσσεται σήμερα δίπλα μας». Εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση για την απόφαση του Κ. Πουτακίδη, την οποία «έλαβε στην τελική ευθεία των εκλογών της Κυριακής». Η επικεφαλής του συνδυασμού «Νέος Δήμος Κοζάνης - Νέα Εποχή», που ήρθε δεύτερος με 7,5 μονάδες διαφορά από τον Λ. Μαλούτα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία των δύο συνδυασμών θα ανατρέψουν την διαφορά της πρώτης Κυριακής. Μεταξύ άλλων η Ά. Νανοπούλου υπογράμμισε:
«Με τον Κ. Πουτακίδη σταθήκαμε κριτικά απέναντι στη δημοτική αρχή, που διοικεί για είκοσι χρόνια τον δήμο. Είχαμε και έχουμε προγραμματικές συγκλίσεις και κύρια μας ενώνουν κοινές αρχές και θέσεις σε σχέση με την διαφάνεια, την χρηστή διοίκηση, την ανάγκη εναλλαγής για να λειτουργεί η τοπική δημοκρατία.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συνδυασμού του κ. Πουτακίδη και τον ίδιο, γιατί παίρνουν θέση ξεκάθαρη, κάνοντας πράξη την ενότητα για το κοινό καλό. Μας ενώνουν η αγάπη για τον τόπο, η πίστη ότι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε για έναν δήμο πιο ανθρώπινο, πιο φιλικό, καινοτόμο, ψηφιακό, πολυπολιτισμικό, όχι μόνο μεγάλο, αλλά και πραγματικά ισχυρό.
Το 56% του λαού του δήμου καταψήφισε τον εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο. Την Κυριακή δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να ξεκινήσουν με ελπίδα για δημιουργία και αποτέλεσμα στον τόπο.
Απευθύνουμε προσκλητήριο συμμετοχής και συμπαράταξης με τον συνδυασμό μας σε όλους τους συμπολίτες που δεν προσήλθαν στις κάλπες την 1η Κυριακή. Επειδή σήμερα ξεκινάμε από μία καινούργια βάση, μπορούμε να φέρουμε νίκη για αλλαγή σελίδας την Κυριακή».
Η Ά. Νανοπούλου ερωτηθείσα γιατί επέλεξε τον κλειστό χώρο του Κοβεντάρειου για την τελική συγκέντρωση του δεύτερου γύρου (πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ), σημείωσε ότι «έχει συμβολικό χαρακτήρα. Θέλουμε να απευθυνθούμε στον νου και στην καρδιά των πολιτών, από το ναό της δημοκρατίας, που είναι η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου». Τέλος, ο Κ. Πουτακίδης, ερωτηθείς αν ήταν ομόφωνη η απόφαση του συνδυασμού του για στήριξη της κ. Ναοπούλου, απάντησε με διπλωματικό τρόπο, λέγοντας ότι «ακούστηκαν απόψεις και στο τέλος έγινε σύνθεση των απόψεων».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου