ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αυτό είναι ποδόσφαιρο!!!





Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ...
10η αγωνιστική
Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 1-2 (0-1)
Σάββατο: 27-11-2010, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ

Διαιτητής: Ανδρέας Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Α΄Βοηθός: Ευθύμιος Στεργιόπουλος (Γρεβενών)
Β΄Βοηθός:  Χρήστος Κωνσταντής (Γρεβενών)


Αποστολίδης vs Βαϊνάς, σημειώσατε Χ.
Ματσάρα στο Βατόλακκο μεταξύ της τοπικής  Α.Ε.Π. και του ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ με πρωταγωνιστές τους δυο τερματοφύλακες που πραγματοποίησαν σωρεία επιτυχημένων επεμβάσεων και κράτησαν σχετικά χαμηλά το σκορ. ΄Ενας αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων ως το 94ο λεπτό, αφού κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πότε μια ομάδα θα πετύχαινε γκολ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πιο τυχεροί πήραν το τρίποντο, ενώ πολλά παράπονα εξέφρασαν οι γηπεδούχοι για το 2ο γκολ που πέτυχε ο Αστέρας, αφού όπως υποστηρίζουν ο Σούλας χρησιμοποίησε το χέρι του για να πετύχει το γκολ.
Στο α΄μέρος πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες δημιούργησαν οι παίχτες των δυο ομάδων, με τον Αστέρα να υπερέχει ελαφρά, αφού η Α.Ε.Π. αγωνιζόταν από το 15ο λεπτό με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Βάσσου. ΄Ετσι ο Αστέρας εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική υπεροχή που είχε πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 0-1. Στο β΄μέρος, οι Πόντιοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 49΄με μια υπέροχη προσπάθεια του Ασλανίδη. Από κει και πέρα το παιχνίδι είχε έναν τρελό και απρόβλεπτο ρυθμό, τεράστιες ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, τελικός νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
1ο λεπτό – Κόρνερ από δεξιά εκτέλεσε ο  Γκουρομάνος,  κεφαλιά του Στ. Μαγιάννη απέκρουσε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Σούλας.
8ο λεπτό – Δυνατό σουτ του Ν. Φαλτάκα από τα 25μ., σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.
14ο λεπτό – Φάουλ εκτέλεσε ο Κ. Ρόβας, κεφαλιά του Αγγ. Χαντάβα από καλή θέση μπλόκαρε ο Αποστολίδης σταθερά.

24ο λεπτό – Βολίδα του Γκουρομάνου έξω απ’ την περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ.
33ο λεπτό – Ο Κ. Παπαδόπουλος τροφοδότησε το Γκουρομάνο, που σούταρε δυνατά για να αποκρούσει στη γωνία του σε κόρνερ ο Βαϊνάς.

35ο λεπτό – Με δυνατό συρτό σουτ ο Τσιάρας αιφνιδίασε τον Αποστολίδη και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 0-1.
49ο λεπτό – Μακρινή μπαλιά του Καραπά στον Ασλανίδη, που μπήκε από δεξιά στην περιοχή, απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και αλλάζοντας πόδι με αριστερό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
52ο λεπτό – Τσιάρας και Μήττας άλλαξαν ταχύτατα την μπάλα, πλασέ του τελευταίου μέσα απ’ την περιοχή απέκρουσε έξοχα ο Αποστολίδης σε κόρνερ.
59ο λεπτό – Φάουλ εκτέλεσε ο Κ. Ρόβας, κεφαλιά πάσα του Μπόζιαρη, πλασέ του Μήττα απέκρουσε ο Αποστολίδης και ο Σούλας από κοντά εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση σημείωσε το 1-2, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των Ποντίων.
65ο λεπτό – Σέντρα από αριστερά του Μήττα, μόνος ο Μπόζιαρης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε σύρριζα άουτ.
68ο λεπτό – Κεφαλιά πάσα του Μήττα στον Αγγ. Χαντάβα που με προβολή από τα 3μ. δεν κατάφερε να νικήσει τον Αποστολίδη που απέκρουσε σε κόρνερ.
79ο λεπτό – Μπόζιαρης και Βοραδάς συνεργάστηκαν, σουτ του τελευταίου από πολύ πλεονεκτική θέση ανάγκασε τον Αποστολίδη να εκτοξευτεί για να αποκρούσει σε κόρνερ.
81ο λεπτό – Σέντρα του Βοραδά από δεξιά, κεφαλιά εξ επαφής του Μήττα με τον Αποστολίδη να αποκρούσει και πάλι και να δηλώνει παρών.
84ο λεπτό – Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να «κλειδώσει» το διπλό, αλλά ο Μπόζιαρης από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αποστολίδη που απομάκρυνε με τα πόδια.
86ο λεπτό – Ο Ασλανίδης ελίχθηκε ωραία έξω απ’ την περιοχή του Αστέρα, έπιασε το σουτ για να εκτιναχθεί στη γωνία του και να σώσει ο Βαϊνάς, αποκρούοντας σε κόρνερ.
88ο λεπτό – Τετ-ατετ ο Γκουρομάνος μετά από έξοχη πάσα του Ντενίς, με το Βαϊνά να πραγματοποιεί ακόμα μια θεαματική επέμβαση αποκρούοντας στη γωνία του.
90ο λεπτό – Φοβερό σουτ του Καραπά από τα 30 μ. με το Βαϊνά να απογειώνεται κυριολεκτικά και να αποκρούσει σε κόρνερ.
92ο λεπτό – Ο Μπόζιαρης κέρδισε πέναλτι ότανα ανατράπηκε από τον Κώτση. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Αγγ. Χαντάβας για να αποκρούσει ο Αποστολίδης συμπληρώνοντας το ρεσιτάλ των καταπληκτικών αποκρούσεων.

Κόκκινες κάρτες: 15΄Βάσσος, 92΄Κώτσης

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Σάκης Ανδρεόπουλος): Αποστολίδης Κώτσης, Τσιαμπίρης (78΄Γεωργιάδης), Ντενίς, Σπυρόπουλος, Καραπάς, Κ. Παπαδόπουλος (72΄Α. Παπαδόπουλος), Βάσσος, Γκουρομάνος, Σ. Μαγιάννης (45΄Κεντεποζίδης), Ασλανίδης


ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Νίκος Τόλης): Βαϊνάς, Σούλας (65΄Γιαννόπουλος), Κ. Χαντάβας, Παπαστέργιος, Γ. Ρόβας, Φαλτάκας, Μπόζιαρης, Τσιάρας (70΄Ματθαίλης), Μήττας, Αγγ. Χαντάβας, Βοραδάς

Φώτης Μπαζάκας – Κώστας Ντίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου