ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Στη Βόρεια Ελλάδα , εξετάζουν οι δικαστικές αρχές µεγάλα πονταρίσµατα σε ύποπτο µατς...

 






Στη Βόρεια Ελλάδα , σύµφωνα µε δικαστικές πηγές, παίχθηκε το µεγάλο ποσό, το οποίο απέφερε τεράστιο κέρδος, µε πονταρισµένο µατς που έχει χαρακτηρισθεί από την ΟΥΕΦΑ σαν «άκρως διεφθαρµένο»! Οι πληροφορίες που διέρρευσαν χτες αναφέρουν ότι: Σε πρακτορείο του... ΟΠΑΠ στην Βόρειο Ελλάδα παίχθηκαν διαδοχικά δελτία των 200 ευρώ και µάλιστα αργά το βράδυ (11.30). Στα δελτία αυτά υπήρχε (και) ο αγώνας Καβάλας - Αγροτικού Αστέρα. Το συνολικό ποντάρισµα, στο συγκεκριµένο κατάστηµα του ΟΠΑΠ και την δεδοµένη χρονική στιγµή έφθασε το ποσό των 8.000 ευρώ. Από το ποντάρισµα των 8.000 ευρώ, προέκυψε κέρδος 100.000 ευρώ. Το συγκεκριµένο περιστατικό διερευνάται από την Δικαιοσύνη, δεδοµένου πως το παιχνίδι Καβάλας - Αγροτικού Αστέρα περιλαµβάνεται στη λίστα των 27 αγώνων που έστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ µε την ένδειξη πως είναι ύποπτος. Μάλιστα, για το εν λόγω παιχνίδι που έγινε στις 14 Μαρτίου 2009 (για το πρωτάθληµα της Β' Εθνικής κατηγορίας), η διαβάθµιση που υπάρχει από την ΟΥΕΦΑ είναι «άκρως διεφθαρµένο». Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε µε νίκη της Καβάλας µε σκορ 4-1. Στο µεταξύ η εισαγγελέας που διερευνά την υπόθεση, η κυρία Πόπη Παπανδρέου, θα ζητήσει από την ΕΠΟ ότι άλλα στοιχεία έχει γύρω από την υπόθεση.
Στις δικαστικές αρχές έχουν διαβιβασθεί οι φάκελοι που αφορούν σε 23 παιχνίδια που παρουσιάζονται ύποπτα σύµφωνα µε την έρευνα της ΟΥΕΦΑ. Η διοίκηση της ΕΠΟ αναφέρει πως «ότι στοιχεία έχει στην διάθεσή της τα έχει δώσει», όµως στην δηµοσιότητα έχουν έρθει πληροφορίες (οι οποίες ποτέ δεν διαψεύσθηκαν) για 27 συνολικά «περίεργα» παιχνίδια. Τέσσερα δηλαδή περισσότερα από αυτά που έχει σε γνώση της η κυρία Παπανδρέου, αλλά και ο ΓΓΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής. Ο τελευταίος δήλωσε χτες:
«Όλοι οι ελεγκτικοί µηχανισµοί αλλά και οι δικαστικές αρχές έχουν ενεργοποιηθεί προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου». 
ΤΑ ΝΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου