ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Αυξάνονται οι Έλληνες επισκέπτες στο Βελιγράδι, αφού εκεί περνάνε καλύτερα...

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες επισκέπτονται το Βελιγράδι, σύμφωνα με τον διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού Βελιγραδίου (ΤΟΒ), Ντέγιαν Βεσελίνοφ... Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 26ης Philoxenia, στο εννεάμηνο του 2010, έναντι του περσινού, καταγράφηκε αύξηση 10% στις αφίξεις επισκεπτών από την Ελλάδα, οι οποίες φτάνουν τις 11.464.
Αύξηση σημειώθηκε και στις διανυκτερεύσεις, οι οποίες στο φετινό εννεάμηνο έφθασαν τις 21.766. Ο κ.Βεσελίνοφ ανέφερε ενδεικτικά ότι μόνο για το μήνα Σεπτέμβριο, η αύξηση στις διανυκτερεύσεις έφθασε στο 36%.
Η Ελλάδα κατατάσσεται στην τέταρτη θέση των χωρών προέλευσης ξένων επισκεπτών στη Σερβία. Σύμφωνα με τον Ντέγιαν Βεσελίνοφ, η φιλόξενη γειτονική πρωτεύουσα, προσφέρει ευκαιρίες για όλα τα "γούστα" επισκεπτών:
Από extreme sports στην λίμνη του πάρκου Άντα Τζιγκάλια, μέχρι ρομαντικούς περιπάτους στη συνοικία "Σκαντάρλια", η οποία στα τέλη του 19ου αιώνα ήταν στέκι των ηθοποιών - εξαιτίας της γειτνίασης με το Εθνικό Θέατρο - και "πολιορκήθηκε" από τους ποιητές που απήγγειλαν ποιήματα τις καλοκαιρινές νύχτες.
Η συνοικία, χαρακτηριστικό "σύμβολο" της πόλης του Βελιγραδίου με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα παραδοσιακά εστιατόρια, είναι ένα σημείο που πρέπει να δει ο επισκέπτης, είπε ο κ. Βεσελίνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου