ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Ν.Γρεβενών... επιτέθηκε σε φοιτήτρια;

Η παρακάτω καταγγελία ήρθε στον Αετό από φοιτήτρια που εργάζεται ή εργάζονταν σε Καφέ στην πόλη των Γρεβενών. Το συγκεκριμένο γεγονός που... περιγράφεται δεν το γνωρίζουμε, έχουμε όμως χρέος, ως Αετόπουλα να το δημοσιοποιήσουμε:

"Υποψήφιος σε συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ Νομού Γρεβενών ο οποίος βρίσκεται σε γνωστή Δημόσια Υπηρεσία έδειξε το παράδειγμα προς μίμηση.Θέλοντας να κάνει επίδειξη της θέσης που βρίσκεται σαν υποψήφιος και σαν υπάλληλος στην υπηρεσία που εργάζεται , επιτέθηκε φραστικά και πρόσβαλε την αξιοπρέπεια νεαρής φοιτήτριας που εργάζεται σε γνωστή κεντρική καφετέρια της πόλης των Γρεβενών.
Υ.Γ. Πως τέτοια άτομα που ζητάνε την εμπιστοσύνη και την ψήφο μας, να φέρονται έτσι πριν ακόμα αποκτήσουν κάποια θέση? Δηλαδή όταν την αποκτήσουν θα φέρονται ακόμα πιο πολιτισμένα?
Για την συμπεριφορά του αυτή ο συγκεκριμένος υποψήφιος διώκεται ήδη από τον νόμο, γιατί δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε τέτοια άτομα στην κοινωνική και πολιτική μας ζωή".
 Μια Φοιτήτρια

ΥΓ ΑΕΤΟΣ2: Εάν έχετε και στοιχεία, είμαστε στη διάθεσή σας.

Αρχική ανάρτηση 2/11/2010 στις 5:03 μμ

11 σχόλια:

  1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ... ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ.....ΑΗΔΙΑ.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε Αετέ,

    νομιζω πως καταγγελιες σαν και αυτη δεν θα επρεπε να ειναι ανωνυμες και αοριστες. Αντιθετα, θα επρεπε να ελεγχονται περισσοτερο πριν δημοσιοποιηθουν. Απο τη στιγμη που η εν λογω φοιτητρια αποφασιζει να στειλει την καταγγελια στο blog σας, ας μιλουσε υπευθυνα και επωνυμα. Η παραπομπη απο μερου σας για ονοματα στα δικαστηρια, καθε αλλο παρα υπευθυνη ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΧΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΕΙΛΕΣ;ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΚΑΦΕ" ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.ΜΑΘΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ 0,50 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΕΤΕ!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ.
    2.ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η΄ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ;;;;
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΜΟΓΙΑΚΟ, ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΦΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΦΤΕΡΆ, ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑ.. ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ @ΡΧΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απειλειται τον αετο που απλα τα δημοσιευει....οποτε μπορουμε να φανταστουμε τι θα κανετε στην φοιτητρια......ντροπη σας μονο αυτο εχω να πω....εξαλου η κοινωνια των Γρεβενων ειναι πολυ μικρη και ξερουμε πολυ καλα ποιος ΕΙΝΑΙ και ΤΙ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ .ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΞΥΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ο συγκεκριμενος διωκεται ποινικα και για ξυλοδαρμο νεαρου συμπολιτη μας πριν 6 μηνες περιπου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή