ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Από τα χαμόγελα στην τραγωδία...

 








"Ηταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και οικογενειάρχης. Ο θάνατός του δεν έχει συγκλονίσει μόνο εμάς, την οικογένειά του, αλλά και όλους όσοι τον γνώρισαν. Θα μας λείψει πολύ…". Με αυτά τα λόγια η Τζωρτζέλα Κόσσιαβα περιγράφει στην «Espresso» τον Γιώργο Αποστολάκη, τον γαμπρό της, σύζυγο της αδερφής της Εφης, που χάθηκε πρόωρα στα 46 του χρόνια...
"Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Περνάμε πολύ δύσκολες ώρες, αλλά είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον", συμπληρώνει η δημοσιογράφος και μέλος του πάνελ της εκπομπής «Πρωινή μελέτη» του Star με την Ελεονώρα Μελέτη.
Ο Γιώργος Αποστολάκης, νυν δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, και ο συνδυασμός του «Νέα Προοπτική» έδωσε τη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής διεκδικώντας τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και ήρθε πρώτος με ποσοστό 33,5%, έναντι 24% που συγκέντρωσε ο δεύτερος υποψήφιος.
Τη Δευτέρα, μάλιστα, ήταν διπλή η χαρά για τον Γιώργο Αποστολάκη: εκτός από το μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε τα γενέθλιά της η αγαπημένη σύζυγός του Εφη. Το απόγευμα, γύρω στις 7.00, και αφού όλη η οικογένεια γιόρτασε μαζί, ο Γιώργος Αποστολάκης παραπονέθηκε ότι αισθανόταν μια περίεργη δυσφορία. Αρχικά, ο ίδιος την απέδωσε στην ένταση των τελευταίων ημερών του προεκλογικού αγώνα. Αργότερα όμως, και συνεχίζοντας να αισθάνεται άσχημα, αποφάσισε να πάει μόνος του μια βόλτα. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και όπως αποδείχτηκε, γιατί δεν ήθελε να ταράξει τους δικούς του ανθρώπους, κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα».
Δυστυχώς, όμως, την ώρα που έφτανε υπέστη καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να συγκρουστεί με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ηταν πλέον αργά…
Η είδηση έκανε τον γύρο της πόλης και μέσα στις επόμενες ώρες όλη η Χαλκηδόνα πενθο [Ο 46χρονος Γιώργος Αποστολάκης.] ούσε για τον θάνατο του δημάρχου της, ενός άξιου και ικανού πολιτικού.
Απαρηγόρητοι είναι οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του Εφη και τα τρία κορίτσια τους. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η κυρία Κατερίνα, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Γιώργος της έφυγε στα 46 του χρόνια (στην ίδια ακριβώς ηλικία που είχε φύγει και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος αφήνοντάς την τότε με τον μοναχογιό τους). Και τώρα πρόκειται να αποχαιρετήσει το μονάκριβο παιδί της.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ


Λουλούδια και θρήνος στο εκλογικό κέντρο
Το ύστατο χαίρε είπανε χθες  συγγενείς, φίλοι και πλήθος ψηφοφόρων στον 46χρονο δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας Γιώργο Αποστολάκη, που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε. Στο εκλογικό του κέντρο επικρατούσε θρήνος όλη τη προχθεσινή ημέρα, με τους πολίτες της περιοχής να περνάνε βουβοί και να εναποθέτουν ένα λουλούδι. Οι συνεργάτες του συνδυασμού «Νέα Προοπτική» που διεκδικούσε επάξια την επανεκλογή. δεν μπορούν να το πιστέψουν, το ίδιο και οι συγγενείς του.
Τραγική φιγούρα η γυναίκα του Ευτυχία Γαϊτανά και τα τρία παιδιά τους, που είναι απαρηγόρητοι.

Ο Γιώργος Αποστολάκης είχε πάρει την περασμένη Κυριακή 33,5% έναντι 24% του ανθυποψηφίου του Χαράλαμπου Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλου, που συγκλονίστηκε μόλις άκουσε τη δυσάρεστη είδηση. «Την ερχόμενη Κυριακή θα ήμασταν αντίπαλοι. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια… Δυστυχώς, έχασα έναν πολύ καλό μου φίλο» δήλωσε στην «Espresso».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου