ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Τέλος ο Νιόπλιας - Ανακοινώνεται μέχρι αύριο η λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟ







Δε θα καθίσει ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νιόπλιας. Αναζητείται ήδη στην αγορά ο αντικαταστάτης του, καθώς και οι Αντωνίου, Φρέιτας πρότειναν «ηλεκτροσόκ». Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Νίκος... Πατέρας με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ήταν το πρώτο κακό μαντάτο για τον Νιόπλια.
Είχε προηγηθεί η απώλεια της εμπιστοσύνης από την πλευρά των παικτών και το κυριότερο, το «άγριο» κράξιμο από την πλευρά των φιλάθλων. Ο Νιόπλιας για τον κόσμο ήταν καμένο χαρτί εδώ και εβδομάδες, αλλά η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τη Λάρισα ξεχείλισε το ποτήρι.

Δευτέρα η ανακοίνωση
Ο Νιόπλιας θα πληροφορηθεί -πιθανότατα το πρωί της Δευτέρας- ότι η παρουσία του στον «πράσινο» πάγκο έλαβε τέλος ύστερα από 11 μήνες. Κανείς δεν πιστεύει πια ότι μπορεί υπό την επίβλεψή του να αλλάξει κάτι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και καθώς όλοι πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα είναι ακόμα ορθάνοιχτο, προσπαθούν να βρουν σανίδα σωτηρίας.
Ο Κοζανίτης τεχνικός έχασε και τα τελευταία ερείσματα που είχε στα κλιμάκια της ΠΑΕ. Τόσο τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος από την ημέρα της παραίτησης Νιόπλια στο Παγκρήτιο, είχε θορυβηθεί, όσο και από τους Αντωνίου, Φρέιτας.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου