ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δηλώσεις Δακή - Παπαϊορδανίδη...









Δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα έκαναν αργά τη νύχτα της Κυριακής, τόσο ο εκλεγείς περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, όσο και ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης...
Ο Γ. Δακής, απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά του, υπογραμμίζοντας ότι «δώσαμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, για ένα καλύτερο αύριο». Απευθυνόμενος σε όλους τους φίλους και τις φίλες που στήριξαν αυτόν τον αγώνα, δήλωσε ότι «είναι μία μεγάλη ευθύνη για μένα και για τους συνεργάτες μου, στις εποχές που ξεκινούν μετά από λίγες μέρες, στα πλαίσια της πρώτης αιρετής περιφερειακής αυτοδιοίκησης». Στη συνέχεια του πρώτου μηνύματος, υπογράμμισε:
«Θέλω να καλέσω όλους τους Δυτικομακεδόνες σε έναν κοινό αγώνα συμπόρευσης, ενότητας, σύνθεσης δημιουργικής, ώστε αύριο από κοινού να δώσουμε μία καλύτερη δυναμική στην πατρίδα μας, για την κοινωνία μας για τα παιδιά μας.
Θέλω να τονίσω ότι ο μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα της κοινωνίας μας, για τα οποία δεσμευόμαστε ακόμη μια φορά ενώπιόν σας, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα αντιμετωπίσουμε και να ανταποκριθούμε στο αίτημα και στην πρόκληση της ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης και της ενότητας όλης της Δυτικής Μακεδονίας, όλων των συμπατριωτών μας.
Είμαι σίγουρος ότι μέσα από το νέο μετερίζι της περιφερειακής αυτοδιοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, όλες οι δημιουργικές, κοινωνικές δυνάμεις του τόπου μας θα συμπορευτούμε, δίνοντας τον καλό αγώνα για το δημόσιο συμφέρον και για το ελπιδοφόρο αύριο».
Ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης στο μήνυμά του τόνισε:
«Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα και τους συνεργάτες μου. Ο λαός του Νομού Κοζάνης αποδοκίμασε την προηγούμενη θητεία του κ. Δακή στην Ν. Α. Κοζάνης. Οι υπόλοιποι συμπολίτες της δυτικής Μακεδονίας που δεν τον γνώρισαν, του έδωσαν την πλειοψηφία. Εμείς κάναμε έναν έντιμο αγώνα. Έναν αγώνα που αρμόζει στη σημερινή οικονομική συγκυρία που βιώνουν οι πολίτες της δυτικής Μακεδονίας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Θα είμαστε παρόντες. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας και δεν θα επιτρέψουμε να σπαταληθεί ή να χαθεί ούτε ένα Ευρώ».

Χ.Β.
ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου