ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Τάκης Ζήσης στο Μικρό και μεγάλο Σειρήνι.... - Την Πέμπτη η κεντρική ομιλία στα Γρεβενά...


DSC_7367 




Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Μεγάλο Σειρήνι ολοκλήρωσε τον κύκλο των προεκλογικών του επαφών με όλους τους συνδημότες του που κατοικούν στα Τοπικά Διαμερίσματα του Νέου Δήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του Συνδυασμού... « ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», Τάκης Ζήσης
Κυριολεκτικά, οι κάτοικοι του Μεγάλου Σειρηνίου, με την μαζική τους συμμετοχή και τον πρωτοφανή τους παλμό έστειλαν πρώτοι το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη του Τάκη Ζήση και της αυτοδιοικητικής του παράταξης από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
Εμφανώς συγκινημένος από την εντυπωσιακή παρουσία των πολιτών και εν μέσω ένθερμων χειροκροτημάτων, ο κ. Ζήσης ευχαρίστησε όλους για τη συμπαράσταση, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ίδιο και στους συνεργάτες του, τονίζοντας ότι:
DSC_7385« Η λαϊκή εντολή που σήμερα μας δίνετε, αποτελεί για εμάς όρκο τιμής. Όρκο τιμής ότι θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους. Να είστε σίγουροι ότι με όλους εσάς στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αντλώντας τη δύναμη από το λαό και με όπλα τη σοφία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, τη ζωντάνια των νέων και την ακόρεστη δική μας όρεξη για δουλειά και προσφορά, όλοι μαζί,  θα χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για εμάς και τα παιδιά μας. Όλοι εμείς που απαρτίζουμε το Συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», μαζί μ’ εσάς, απόψε λέμε ένα μεγάλο όχι στις πολιτικές του παρελθόντος που φρόντισαν να θυσιάσουν την πρόοδο του τόπου και των συμπολιτών τους στο βωμό της προσωπικής τους προβολής. Ο τόπος δεν αντέχει άλλο να σέρνεται πίσω από πολιτικές πελατειακών σχέσεων και ‘ιδιωτικά έργα’ για την εξυπηρέτηση των ημετέρων. Δεν αντέχει άλλο στους τετραετής προεκλογικούς αγώνες με μηδενικό έργο για το κοινό συμφέρον του τόπου και των πολιτών. Δεν αντέχει άλλο στη κακοδιαχείριση των χρημάτων του λαού που κατασπαταλήθηκαν για χορούς και πανηγύρια και μάλιστα σε τόσο δύσκολες εποχές. Ο τόπος μας έχει ανάγκη πλέον από πολιτικές που θα έχουν τον άνθρωπο στο προσκήνιο.
DSC_7391
Από ανθρώπους που θέλουν τον δημότη συνκυβερνήτη και συνοδοιπόρο. Από χρηστή διαχείριση πόρων, με πλήρη διαφάνεια και στοχευμένες δράσεις και ενέργειες. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια Δημοτική Αρχή που, και θα θέλει και θα μπορεί, να λογοδοτεί καθημερινά στους πολίτες και δεν θα κάνει λόγο για «προσωπικά δεδομένα». Σήμερα λοιπόν είμαι χαρούμενος γιατί η δυναμική σας παρουσία εδώ δείχνει ότι ξέρετε σε ποιους να εμπιστευτείτε τις τύχες του τόπου μας. Δείχνει ότι ξέρετε να εκτιμάτε αυτούς που προέρχονται μέσα από την κοινωνία, αυτούς που ξέρουν να συνεργάζονται με τους πολίτες, αυτούς που έχουν αποδείξει με πράξεις ότι σέβονται τον άνθρωπο-δημότη, που εκτιμούν τις προσπάθειές του, που τιμούν τους θεσμούς. Αυτούς που δεν διαπραγματεύονται την τιμιότητα και την αξιοπρέπειά τους. Αυτούς που εγγυώνται την ισοπολιτεία και την ισονομία. Σήμερα δίνετε και ΄σεις μαζί μας τον ίδιο όρκο τιμής, για να βρουν τα Γρεβενά μας  τη θέση που τους αξίζει στο αναπτυξιακό γίγνεσθαι της χώρας»
Στη συνέχεια ο κ. Ζήσης, αφού παρουσίασε στους συγκεντρωμένους συνδημότες του τους συνεργάτες του που απαρτίζουν την αυτοδιοικητική του παράταξη, τόνισε με νόημα:
«Όλα τα μέλη του Συνδυασμού μας είναι άνθρωποι που από την πρώτη στιγμή συστρατεύτηκαν μαζί μου έχοντας το ίδιο όραμα και την ίδια διάθεση και όρεξη για προσφορά. Το ψηφοδέλτιό μας εκπροσωπεί όλες τις γεωγραφικές ενότητες του Δήμου, όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις. Και επειδή τώρα τελευταία έχει πάρει το αυτί μου κάτι για δήθεν πλήρη ψηφοδέλτια κλπ, ένα έχω να πω:
DSC_7424Εμείς δεν θα φτάναμε ποτέ σε σημείο να εξαναγκάσουμε τα παιδιά, που υπό το φάσμα της ανεργίας υποχρεώθηκαν σε τρίμηνες συμβάσεις ή εντάχθηκαν στα προγράμματα stage, να κατέλθουν ως υποψήφιοι στο συνδυασμό μας, ώστε να καμαρώνουν κάποιοι ότι έχουν πλήρη ψηφοδέλτια. Στον συνδυασμό μας δεν θα βρείτε κανέναν που ενώ είναι συνταξιούχος παίρνει και δεύτερο μισθό από επιχειρήσεις που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα. Όλοι οι συνεργάτες μας είναι άνθρωποι καταξιωμένοι στην κοινωνία, που συνειδητά συστρατεύτηκαν μαζί μας. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που, κατά γενική ομολογία, όμοιό του δεν ξανάγινε. Άλλωστε αυτό θα φανεί από την πρώτη Κυριακή των εκλογών»
DSC_7431Καταλήγοντας, ο κ. Ζήσης δεν παρέλειψε να προσκαλέσει όλου τους παρευρισκόμενους στην κεντρική προεκλογική του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 20:00μμ, στη Κεντρική Πλατεία της πόλης των Γρεβενών.
Νωρίτερα ο κ. Ζήσης επισκέφθηκε το Μικρό Σειρήνι, όπου και ανέπτυξε στους κατοίκους του χωριού τις βασικές αρχές και τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού του, ενώ συνομίλησε μαζί τους για τα βασικότερα προβλήματα που τους απασχολούν.
Γραφείο Τύπου Τάκη Ζήση


Την Πέμπτη στις 8μμ η Κεντρική ομιλία στα Γρεβενά:
270.50
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών
και Επικεφαλής του Συνδυασμού
«ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»,
ΤΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ,
σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ να τιμήσετε με την παρουσία σας την Κεντρική Ομιλία του
την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010
και ώρα 8 μ.μ.
στην κεντρική πλατεία Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου