ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης






Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά ξέσπασε στις 11.30 το βράδυ, από άγνωστη αιτία, σε βαγόνι που στεγάζει ραδιοφωνικό σταθμό.Στον εξωτερικό χώρο του πανεπιστήμιου έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα... τα οποία δεν επενέβησαν. Σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia η φωτιά προκλήθηκε από «εμπρηστική επίθεση από φασιστική συμμορία».

1 σχόλιο:

  1. Οι φασίστες επιτέθηκαν με εμπρηστικές βόμβες και κροτίδες. Την ώρα της επίθεσης, μέσα στο βαγόνι βρισκόταν λίγα άτομα, που προσπάθησαν να κυνηγήσουν τους φασίστες. Η Πυροσβεστική πέρασε από διπλανό δρόμο (Αγίου Δημητρίου), αλλά δεν επενέβη.
    Επιτέθηκαν φασίστες με μπουκάλια και προσπάθησαν να εγκλωβίσουν άτομα εντός του βαγονιού φωνάζοντας "θα πεθάνετε". Η πυροσβεστική αρνείται να μπει μέσα λέγοντας ότι θα μπει μόνο με μπάτσους. Υπάρχει κόσμος που μάχεται με τη φωτιά χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες, δυστυχώς χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, μιας κι η φωτιά είναι πολύ μεγάλη. κάποιο προσπάθησαν να τραβήξουν νερό από μια παροχή ποτίσματος δίπλα στο βαγόνι, αλλά δια μαγείας κόπηκε το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή