ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Το ΒΒC παίζει µπάλα µε την κυβέρνηση για το Μουντιάλ ...







Μετωπική σύγκρουση του BBC µε τη βρετανική κυβέρνηση και την επιτροπή διεκδίκησης του Παγκοσµίου Κυπέλλου του2018 για την επιµονή της δηµόσιας βρετανικής ραδιοτηλεόρασης να µεταδώσει την εκποµπή «Panorama»που αποκαλύπτει σκάνδαλα... της FIFA τρεις ηµέρες πριν από την κρίσιµη ψηφοφορία. Η θετική σε γενικές γραµµές έκθεση της τεχνικής επιτροπής της διεθνούς οµοσπονδίας για τη βρετανική υποψηφιότητα που ανακοινώθηκε χθες σκιάστηκε από την ανυποχώρητη στάση του BBC να µεταδοθεί η εκποµπή «Panorama» που αναφέρεται στα σκάνδαλα της FIFA στις 29 Νοεµβρίου, τρεις ηµέρες πριν από την ψηφοφορία για την ανάθεση της διοργάνωσης των Μουντιάλ του 2018 και 2022.
Η Ντάουνινγκ Στριτ 10 πιέζει να µη µεταδοθεί η επίµαχη εκποµπή, το περιεχόµενο της οποίας σηµειωτέον δεν είναι γνωστό ενώ ο επικεφαλής της επιτροπής διεκδίκησης Αντι Ανσον έκανε λόγο για έλλειψη πατριωτισµού εκµέρους του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου.
«Είµαι απίστευτα απογοητευµένος µε τηχρονική στιγµή που επέλεξε το BBC να µεταδώσει την εκποµπή. Αν πράγµατι πιστεύει ότι υπάρχειδηµοσιογραφικός λόγος για να µεταδοθεί η εκποµπή, θα µπορούσε να το είχε πράξει οποιαδήποτε στιγµή τα δύο τελευταία χρόνια» δήλωσε ο κ. Ανσον.
Αν και το BBC χρηµατοτοδείται εν µέρει από το κράτος, ο επικεφαλής της επιτροπής διεκδίκησης θεωρεί ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει ναεπέµβει στο συγκεκριµένο θέµα ενώ ελπίζει πως ο αρραβώνας του πρίγκιπα Ουίλιαµ µε την Κέιτ Μίντλετον θα δηµιουργήσει θετικό κλίµα γύρω από τη βρετανική υποψηφιότητα.

ΟΙ ΙΒΗΡΕΣ
Προβάδισµα στην ιβηρική υποψηφιότητα (Ισπανίας - Πορτογαλίας) για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2018 δίνει στοµεταξύ η επιτροπή αξιολόγησης της FIFA στην έκθεσή της που ανακοινώθηκε χθες.
Για τη διοργάνωση του 2018, η ιβηρική µαζί µε τη βρετανική υποψηφιότητα χαρακτηρίστηκαν «χαµηλού ρίσκου» από την εξαµελή επιτροπή ενώ οι υποψηφιότητες των Κάτω Χωρών (Βέλγιο - Ολλανδία) και της Ρωσίας θεωρούνται «µεσαίου ρίσκου». Για τη δεύτερη, λόγω κυρίως της αχανούς έκτασης της χώρας, των µεγάλων αποστάσεων και της έλλειψης σύγχρονου σιδηροδροµικού δικτύου.
Για τη διοργάνωση του 2022 η επιτροπή τάσσεται ουσιαστικά κατά των Ασιατών (Ιαπωνία, Νότια Κορέα) και της Αυστραλίας γιατί θα µειωθούν τα έσοδα της FIFA από τα τηλεοπτικά δικαιώµατα. Για το Κατάρ σηµειώνεται πως οι υψηλές θερµοκρασίες καθιστούν επικίνδυνη τη συµµετοχή των παικτών ενώ για τις ΗΠΑ αναφέρεται πως αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα η έλλειψη υποστήριξης από την οµοσπονδιακή κυβέρνηση. 
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου