ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Η Βασίλισσα της Αγγλίας στο Facebook...







Ένα νέο μέλος έκανε την εμφάνιση του στο γνωστό δικτυακό χώρο του Facebook. Δεν πρόκειται για κάποιον κοινό πολίτη, αντίθετα, η συγκεκριμένη είσοδος έχει ένα βασιλικό «αέρα». Ο λόγος για τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ. Μάλιστα ο «τοίχος» της είναι... γεμάτος από σχόλια των εγγονών της Χάρι και Ουίλιαμ ενώ δεν λείπει και το σχόλιο του βασιλικού συζύγου πρίγκιπα Φιλίππου της Ελλάδας, γνωστού πλέον ως πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου.
Αντίθετα με κάποιους γνωστούς γόνους βασιλικών οικογενειών που στο παρελθόν έχουν κοινοποιήσει στο Facebook προσωπικές τους στιγμές, το προφίλ της βασίλισσας θα περιλαμβάνει μόνο θέματα και βίντεο που αφορούν την βρετανική βασιλεία. Σύμφωνα μάλιστα με ανθρώπους από τον στενό κύκλο της βασίλισσας, η ίδια φαίνεται να γνωρίζει τα πάντα σχετικά με το Facebook και το πώς λειτουργεί μιας και όλα της τα εγγόνια έχουν προφίλ.


Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η Αγγλική βασιλική οικογένεια αποφασίζει να «εισβάλλει» στον διαδικτυακό χώρο. Στην αρχή του χρόνου στη γνωστή ιστοσελίδα Flickr, το αγγλικό βασίλειο, άνοιξε έναν λογαριασμό και «ανέβασε» 1400 φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της βασιλικής οικογένειας. Επίσης υπάρχει και το βασιλικό twitter, το οποίο έχει 70.000 ανθρώπους που παρακολουθούν τις εξελίξεις της οικογένειας. Στο προφίλ της, η Αυτή Μεγαλειότητα αναφέρει ότι τα ενδιαφέροντα της είναι κυνήγι, ψάρεμα, και η θρησκεία.
Ωστόσο η φωτογραφία που δημοσιεύεται την Κυριακή στο βρετανικό τύπο, με το προφίλ της Βασίλισσας, φαίνεται περισσότερο ότι έχει γίνει ως μια καλοστημένη πλάκα, μιας και τα σχόλια που έχει ο τοίχος της από την κυρία Μπλαίρ αλλά και από την Δούκισσα του Γιορκ διακωμωδούν τα βρετανικά σκάνδαλα που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και αφορούν τις δύο κυρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου