ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Μαλλιά - κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψήφια από τη μειονότητα


 


Μια ακόμη γκάφα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν ξέρει ούτε τους υποψήφιούς του να διαλέξει..


Έτσι, ενώ στην αρχή είχε αποφασίσει να βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο την Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το χώρο της μειονότητας τελικά επελέγη ο Μεσάν Οσμάν Ουμίζ. Ύστερα από ευρεία σύσκεψη των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρη Βίτσα, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή της Σαμπιχά στο ευρωψηφοδέλτιο.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά είχε προκαλέσει έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις, που οδήγησαν το ΣΥΡΙΖΑ σε δεύτερες σκέψεις. Στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή επικρατεί «πόλεμος» ανάμεσα σε Πομάκους και Μουσουλμάνους με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ανέβει στη Θράκη ο κ. Βίτσας και να λύσει το πρόβλημα που ανέκυψε. Ουσιαστικά η «Ελληνίδα Ρομά», όπως αποκαλείται η Σαμπιχά κόπηκε μετά από αντιδράσεις συριζαίων της μουσουλμανικής μειονότητας οι οποίοι δεν ήθελαν να τη δουν στα μάτια τους. Από τους μουσουλμάνους που αυτοαποκαλούνται Τούρκου χαρακτηρίζεται ως εθνικίστρια, ενεργούμενο του «βαθέως ελληνικού κράτους».

Από την άλλη πλευρά, ο αυτοαποκαλούμενος «Τούρκος» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζειμπέκ, κατηγορείται από τους υποστηρικτές της υποψηφιότητας της κυρίας Σαμπιχά επίσης ως εθνικιστής και «ενεργούμενο του τουρκικού βαθέως κράτους». Μπροστά σε αυτό το κουβάρι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έλυσε τη διαφορά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος: «Σε κοινή συνεδρίαση των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του γραμματέα της Κ.Ε. Δ. Βίτσα, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή ως υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή της Σουλεϊμάν Σαμπιχά. Ως υποψήφιος για την ευρωβουλή από τον χώρο της μειονότητας θα συμμετέχει ο Μεστάν Οσμάν Ουμίζ». 


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου