ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Πώς…αλλάζουν οι καιροί – Όταν ο Π. Πλακεντάς δήλωνε «H Συμμαχία Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία είναι η μόνη λύση για τον τόπο»-Δείτε το βίντεο!

Πώς τα φέρνει η…ζωή και η πολιτική! Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης σήμερα, με τον Θόδωρο Καρυπίδη, (ο οποίος επιτίθεται συλλήβδην στον περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, επικεφαλής του συνδυασμού
«Συμμαχία Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία», για την πολιτική του τα 3,5 αυτά χρόνια) ο Παναγιώτης Πλακεντάς, το 2010, παραμονές των προηγούμενων περιφερειακών εκλογών δήλωνε πως «H Συμμαχία Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία είναι η μόνη λύση για τον τόπο»!

Από τότε μπορεί να μεσολάβησαν πολλά, όμως ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν εκ των στενότερων συνεργατών του περιφερειάρχη Γ. Δακή μέχρι και τον Ιανουάριο του 2013, έχοντας, ασφαλώς, σημαντικό μερίδιο στην όποια πολιτική άσκησε η νυν περιφερειακή αρχή από το 2010 μέχρι και τότε! Για την οποία πολιτική ασκούν σήμερα σφοδρότατη κριτική ο συνδυασμός «Ανατροπή-Δημιουργία» και ο Θόδωρος Καρυπίδης, με τον οποίο ο Παναγιωτης Πλακεντάς κατέρχεται ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης…!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:


kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου