ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Τα… μυστήρια του Βόλου και το φλερτ Ζέτας - Μπέου

Ο Μπέος βρήκε στήριγμα τη Ζέτα Μακρή η οποία των στήριξε και προεκλογικά και συνεχίζει να τον στηρίζει και τώρα στη λογική της ανταπόδοσης ψηφοφόρων



Περίεργες κινήσεις γίνονται τελευταία στην πόλη του Βόλου η οποία ζει στο ρυθμό του Αχιλλέα Μπέου. Ο νέος δήμαρχος που θα αναλάβει τον Σεπτέμβριο, έχει αρχίσει και κινητοποιείται προκειμένου να βρει στηρίγματα κατά τη διάρκεια της θητείας του η οποία δεν θα είναι και τόσο ανέφελη. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε στον Βόλο ότι ο Μπέος θα έχει κακά ξεμπερδέματα με την Δικαιοσύνη και δεν αποκλείεται να εκπέσει του αξιώματός του πριν καλά καλά ζεστάνει τον δημαρχιακό θώκο.

Στην Μαγνησία αυτό που λέγεται, πάντως, είναι ότι ο Μπέος βρήκε στήριγμα τη Ζέτα Μακρή, πρώην υφυπουργό Υγείας η οποία των στήριξε και προεκλογικά και συνεχίζει να τον στηρίζει και τώρα στη λογική της ανταπόδοσης ψηφοφόρων. Οι εκλογές, όποτε κι αν γίνουν θα είναι σκληρές στη Μαγνησία για την κ. Μακρή η οποία να θυμίσουμε ότι ήταν πρώτη επιλαχούσα και πήρε θέση στη Βουλή όταν απεβίωσε ο Θανάσης Νάκος. Η τύχη της ήταν τέτοια που έγινε και υφυπουργός επειδή είχε αρνηθεί η Βούλτεψη θέση στο υπουργικό συμβούλιο πέρυσι το καλοκαίρι. Η κ. Μακρή δεν κατάφερε να παραμείνει στο Υγείας και τώρα παίζει παρασκηνιακά παιχνίδια με τον Μπέο τάζοντάς του προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό, δηλαδή σε υπουργούς και άλλα στελέχη με αντάλλαγμα τη στήριξή της όταν έρθει η ώρα των εκλογών.

Πρόσφατα, γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έγινε δείπνο με το ζεύγος Μπέου, τη Ζέτα Μακρή, τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο και άλλους παράγοντες και συμφωνήθηκε. Προφανώς η πρώην υφυπουργός θεωρεί ότι οι εκλογές είναι Κολυμβήθρα του Σιλωάμ και εξάγνισαν τον υπόδικο κ. Μπέο. Αφού τον ψήφισαν οι πολίτες, σε αντίθεση με την στήριξη που παρέσχε η ΝΔ σε άλλον υποψήφιο, η κ. Μακρή πιστεύει ότι όλα τα υπόλοιπα είναι παρελθόν.

Όμως, ο κ. Μπέος έχει την ιστορία του κι όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου τότε να δούμε αν η κ. Μακρή θα βγάλει απ’ έξω την ουρά της ή θα ταυτιστεί με το νέο δήμαρχο, πράγμα που πολύ αμφιβάλλουμε. Πάντως, στο Βόλο παίζεται πολύ «χοντρό» παιχνίδια και εντός της ΝΔ καθώς όλοι φοβούνται ότι η θητεία Μπέου θα προκαλέσει φωτιές που δύσκολα θα σβήνουν.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου