ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Πιο αντιαισθητικοί και από τους Πασόκους οι Συριζαίοι

Οι επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ ξέφυγαν και έκαναν το κάμπινγκ τους σκυλάδικο τρίτης κατηγορίας.



Κάμπινγκ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Γύθειο, στην περιοχή Βαθύ. Πιθανότατα να επελέγη η περιοχή που… ζει και βασιλεύει ο Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή για συμβολικούς λόγους. Όμως, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν καταγγελίες ότι οι νεολαίοι του κόμματος που θέλει να γίνει κυβέρνηση δεν άφησαν ήσυχους τους παραθεριστές της περιοχής. Μέχρι πρωίας σκυλάδικα στη διαπασών αδιαφορώντας για το αν υπάρχουν τουρίστες που θέλουν να ξεκουραστούν. <<Εγώ γεννήθηκα ελεύθερος και θέλω τις γυναίκες δέκα - δέκα>> έπαιζαν τα… ροζ μεγάφωνα του ΣΥΡΙΖΑ που προφανώς ξέχασε για λίγο τα επαναστατικά άσματα και το ‘ριξε στην πιο… λαϊκοπόπ κουλτούρα.

Μα είναι δυνατόν, οι επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν… ξεφύγει έτσι και να έχουν κάνει το κάμπινγκ τους σκυλάδικο τρίτης κατηγορίας; Κι όμως είναι αν σκεφτεί κανείς ότι όλοι αυτοί οι νεολαίοι που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο καιρό είναι πρώην Πασπίτες ή παιδιά της περίφημης γενιάς της Πασοκαρίας που διέπρεψε στα σκυλάδικα με τα λεφτά από την ΕΕ.

Βεβαίως είναι οι ίδιοι που με τα πρωτοβρόχια θα βγουν ξανά στις πλατείες και θα τραγουδάνε Θεοδωράκη και… Αλεξίου για συμπαράσταση στους απανταχού κατατρεγμένους. Αλλά και τι πειράζει ο διχασμός προσωπικότητας. Εδώ ο Αλέξης το παίζει προοδευτικός και άθεος αλλά βολτάρει στο Αγιο Όρος και μοιράζει υποσχέσεις στα μοναστήρια. Εδώ ζήτησε να μείνει μόνος με την εικόνα του Άξιον Εστί, προφανώς για να ζητήσει τη μεγάλη του επιθυμία, την πρωθυπουργία.

Γιατί λοιπόν και οι νεολαίοι να μη γυρίζουν σταθμό, από πολιτικά τραγούδια σε σκυλάδικα, κατά πώς τους συμφέρει; Και γιατί να νοιάζονται αν θέλει κανείς να κοιμηθεί το βράδυ και να ξεκουραστεί στις διακοπές του;

Αυτή είναι η αισθητική του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ στα χειρότερά του.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου