ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Αλέξης έγινε... πράκτωρ 000

Πιστέψαμε ότι τα έχουμε δει όλα από τον Τσίπρα, όμως, αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία μας. Ο Αλέξης έγινε...

πράκτωρ 000 (σαν τον Βέγγο ένα πράμα) και πήγε να συναντηθεί με τους εργαζόμενους της ΕΥΠ, δηλαδή του πρώην Κυπατζήδες. Πήγε και τους ανέπτυξε το όραμά του για τη θεσμική αναδιοργάνωση της ΕΥΠ με σκοπό οι υπηρεσίες της να τεθούν υπό πλήρη διαφάνεια και κοινοβουλευτικό έλεγχο, προκειμένου να προασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τα σοβαρά εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και το πλαίσιο των διεκδικήσεών τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε, επίσης, ότι αυτός ο νευραλγικός τομέας της πολιτείας πρέπει να πάψει να αξιοποιείται για μικροκομματικά συμφέροντα της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας.

Τι να είπαν άραγε για τους μυστικούς αστυνομικούς που βρίσκονται σε αποστολές, όπως π.χ. σε μια διαδήλωση; Άραγε ο Τσίπρας να τους είπε ότι θα τους κόψει τον... άμα γίνει πρωθυπουργός και τολμήσουν να κάνουν παρακολουθήσεις;

Λέτε να τους είπε ότι θα κόψει και τα βαλιτσάκια παρακολούθησης, θα ξεριζώσει τις κάμερες και θα είναι απόλυτα... διάφανη η υπηρεσία τους. Μήπως να την καταργήσει κιόλας γιατί τι δουλειά έχει η ΕΥΠ σε μια κυβέρνηση της αριστεράς;

Ότι και να πούμε χάνονται τα λόγια της... κατρακύλας του Αλέξη στην αστική δημοκρατία. Έτσι όπως πάει θα μετονομάσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε... Νέα Δημοκρατία.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τη συνάντηση σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας «ανέπτυξε σήμερα το «όραμά» του για την ΕΥΠ. Επανέλαβε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συστηματικά αμφισβητεί τη δημοκρατική νομιμοποίηση της Υπηρεσίας, υποσχόμενος ότι θα την… εκδημοκρατίσει. Η άποψή τους γνωστή και διακηρυγμένη: «Πρέπει να απαγορευτεί η παρουσία μυστικών αστυνομικών σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια». Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον αντιεξουσιαστικό ΣΥΡΙΖΑ να καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ των κουκουλοφόρων. Ευτυχώς, αυτό είναι ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν θα δούμε ποτέ. Παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού, ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο κεφάλαιο της κρυφής ατζέντας Τσίπρα».



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου