ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Τα ΜΑΝΙΤΑΡΟ- προϊόντα Γρεβενών του Φώτη Παρασκευαΐδη πάνε ..Λάρισα..

Με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, ολοήμερη εκδήλωση,
που δίνει "βήμα" σε τοπικούς παραγωγούς και αναδεικνύουν τις γεύσεις του τόπου μας.

Στο πλαίσιο της χορηγίας, το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία θα φιλοξενήσει μια μοναδική εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα τοπικής παραγωγής και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ.

Μετά τα Ιωάννινα, ο Φώτης Παρασκευαΐδης με τα ΜΑΝΙΤΑΡΟ προϊόντα -Γρεβενών, θα προσφέρει Γρεβενιώτικες γεύσεις στους παρευσκόμενους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 11.00 έως τις 18.00 και, σε αυτό το διάστημα, οι τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους - από προϊόντα ζύμης και είδη φούρνου μέχρι όσπρια, μανιτάρια, τυροκομικά και γλυκά.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αναγνωρίζει την αξία της τοπικής παραγωγής και συμβάλλει στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων. Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η εταιρεία υποστηρίζει τη συγκεκριμένη δράση και προσκαλεί τον κόσμο να γνωρίσει τις «Γεύσεις του τόπου μας».
 
Επιπλέον και με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η ΙΚΕΑ πραγματοποιεί παράλληλη δράση και διαθέτει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, εκείνη την ημέρα, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Σας περιμένουμε για να αναδείξουμε όλοι μαζί την τοπική παραγωγή του πλούσιου τόπου μας και να δοκιμάσουμε τις μαγικές συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου!
  
Δείτε Μανιταροπροϊόντα - Γρεβενών ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου