ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μπλόκο στον Καρατζαφέρη

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η πληροφορία ότι ενδέχεται να παραστεί στη Χαλκιδική, στην πρώτη εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.



Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν γίνεται αποδεκτός από μεγάλο τμήμα της κομματικής και κοινωνικής βάσης της ΝΔ και ήδη στέλνονται μηνύματα σε Μέγαρο Μαξίμου και Συγγρού να μην εμφανιστεί ούτε στη Χαλκιδική, ούτε και στην Αθήνα στις 4 Οκτωβρίου στην κεντρική εκδήλωση.

Μάλιστα μεταδίδεται ότι ουδέποτε ετέθη θέμα επιστροφής ή συνεργασίας του Γ. Καρατζαφέρη με τη ΝΔ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κλίμα είναι αρνητικό και στην ηγεσία, αλλά και σε ομάδα κορυφαίων στελεχών. Ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης πρώτος απ’ όλους είπε ότι η εκδήλωση δεν πρέπει να μετατραπεί σε σώου επιστροφής του Καρατζαφέρη. Το ενδιαφέρον είναι ότι γαλάζια στελέχη λένε πως δυο παράγοντες που είναι σήμερα στη ΝΔ, εννοούν τον Μάκη Βορίδη και τον Αδωνι Γεωργιάδη, προετοίμασαν το έδαφος για την επιστροφή του προέδρου του ΛΑΟΣ, έχοντας κατά νου την «επόμενη μέρα»...



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου