ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Σόι πάει το βασίλειο...

Υπέρ της συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης και κατά των πρόωρων εκλογών, τάχθηκε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.



«Το καλύτερο ήταν να καθίσει σε ένα τραπέζι ο Σαμαράς με τον Τσίπρα και τον Βενιζέλο και να πουν "παιδιά, να βγάλουμε το καράβι από τη φουρτούνα και μετά βλέπουμε ποιος θα το κυβερνήσει"» τονίζει ο δήμαρχος και προσθέτει: «Η πόλωση δεν οδηγεί πουθενά. Αναγκαστικά, οδηγεί σε κυβερνήσεις συναίνεσης ή σε επανειλημμένες εκλογές. Αυτό είναι συνταγή αποτυχίας. Και σας λέω: βγήκε πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε μια τυχαία κυβέρνηση. Το πρώτο που θα έκανα, αν ήμουν Τσίπρας, θα ήταν πάλι εκλογές, για να επιδιώξω αυτοδυναμία. Άλλη δουλειά δεν είχαμε, εκλογές θα κάνουμε;».

Σχολιάζοντας την έμμεση παραίνεση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, για παραίτηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά και σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ο κ. Μπουτάρης τάσσεται κάτα των πρόωρων εκλογών. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι να έχει πολιτική σταθερότητα. Είναι απολύτως αναγκαία, προκειμένου να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες που αφορούν το χρέος, την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, τις επενδύσεις, τα πάντα. Εάν δεν έχουμε πολιτική σταθερότητα, δεν μας εμπιστεύεται κανείς».

Εκ πρώτης όψεως ο Μπουτάρης μιλά ορθολογικά. Είναι αυτό που λέμε κι εμείς, ότι οι εκλογές είναι καταστροφικές. Όμως, από πού κι ως που ο δήμαρχος και οι άλλοι βουλευτές που μίλησαν τις προηγούμενες ημέρες θέλουν να βάλουν τον Τσίπρα στο παιχνίδι; Και τι είδους διάλογος θα ήταν αν κάθονταν στο ίδιο τραπέζι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Τσίπρας; Τους χωρίζει ή όχι το απόλυτο χάος;

Ωραία, να κάνουμε οικουμενική κυβέρνηση σαν αυτή του Παπαδήμου και να βάλουμε μαζί και τον Τσίπρα. Να φύγει ο «κακός» Σαμαράς που έσωσε την Ελλάδα, να μπει ας πούμε ο... Μαρκεζίνης πρωθυπουργός ή γιατί όχι και η Γιάννα και στη συνέχεια να δώσουμε και τρία – τέσσερα υπουργεία στην Αριστερά. Αυτό το «τραβεστί» κυβερνητικό σχήμα θα κυβερνήσει τη χώρα; θα φάμε ή όχι το ξύλο της αρκούδας από τους ξένους; Θα καταρρεύσει ή όχι η οικονομία;

Ούτε οι πορτοκαλί περούκες του Μπουτάρη δε μας σώζουν. Ή μάλλον θα είναι ότι πρέπει για την «τρεβεστί» συμμαχία που εξυφαίνεται από κάποιους τις τελευταίες ημέρες.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπουτάρης είναι συγγενής με τον Τζιτζικώστα. Επομένως... σόι πάει το βασίλειο.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου