ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η τρομοκρατική ανοησία και η αντιεξουσιαστική μπαρούφα έχει ένα όριο

Μετά τις διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που βάλλουν κατά πάντων και κάνουν κριτική ακόμη και στις εθνικές επιτυχίες μια άλλη συνιστώσα βγήκε και το παίζει αντιπολίτευση.



Είναι η συνιστώσα… Κορυδαλλού των καταδικαζόμενων για τρομοκρατία Κουφοντίνα ή «Φαρμακοχέρη» και Κώστα Γουρνά.

Δεν μας έφταναν δηλαδή οι Συριζαίοι με τις ανόητες αναλύσεις τους περί οικονομικής πολιτικής, τώρα θα κάνουν αναλύσεις και οι τρομοκράτες. Οι χαραμοφάηδες που ζούνε με τα λεφτά του ελληνικού λαού αφού πρώτα σκότωσαν μερικούς… ταξικούς εχθρούς.

Σε επιστολή τους οι Δημήτρης Κουφοντίνας και Κώστας Γουρνάς, μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, βάλουν κατά της κυβέρνησης και της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «χρειάστηκαν μονάχα λίγες ώρες για να εγκαταλείψουν σαν βρεγμένες γάτες τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους για αποδέσμευση από το ΔΝΤ και το εναπομείναν πρόγραμμα και να υπακούσουν στις επιταγές της τρόικας για νέο συγκεκαλυμμένο μνημόνιο».

Στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Όταν στο τέλος του καλοκαιριού το πολιτικό προσωπικό της συγκυβέρνησης, με τους γνωστούς παραληρηματικούς ακροδεξιούς, αποδοκίμαζε τη στάση της Αργεντινής στη διαμάχη της με βορειοαμερικάνικο fund, νομιμοποιούσε ουσιαστικά τη δυνατότητα αυτών των αρπακτικών κερδοσκοπικών κεφαλαίων να επιβάλλονται στις εθνικές οικονομίες και να καθορίζουν τις τύχες των λαών.

Ύστερα από δύο μήνες ήρθε η ώρα να υποστούν οι ίδιοι έναν αντίστοιχο εκβιασμό, όταν τέτοια funds, που διακρατούν τίτλους και ομόλογα, προκάλεσαν την κατρακύλα του Χρηματιστηρίου και την άνοδο των περιθωρίων επιτοκίου των δεκαετών ΟΕΔ».

Επιπλέον αναφέρουν: «Επιδιώκουν να σβήσουν κάθε δυναμική κοινωνικής αντίστασης, να φιμώσουν και να εκδικηθούν τους αντικαθεστωτικούς πολιτικούς αντιπάλους τους».

Αλλά δεν τους φτάνουν οι οικονομικές αναλύσεις κάνουν και κριτική στο κράτος, τη δικαιοσύνη και το δικαίωμα των πολιτών να αισθάνονται ασφαλείς.


«Από την ωμή παρέμβαση Κικίλια στην εκδίκαση της αίτησης του Σάββα Ξηρού, την αντίστοιχη απαγόρευση της τηλεφωνικής παρέμβασης του Νίκου Μαζιώτη σε εκδήλωση για τον ένοπλο αγώνα, μέχρι και τις συλλήψεις Πολύκαρπου Γεωργιάδη και Στέλλας Αντωνίου -την οποία και κακοποίησαν- για παραβίαση περιοριστικών όρων, το μήνυμα είναι σαφές. Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης και η «αντιτρομοκρατία» είναι ο στυλοβάτης κάθε απόπειρας να επιβληθούν νέα μέτρα, νέα μνημόνια κατά του λαού. Σχεδιάζουν μια κοινωνία που θα τρέμει να βγει στο δρόμο, ένα μεγάλο Γκουαντάναμο».

Κατ’ αρχάς είναι η πρώτη φορά που τρομοκράτες αναλύουν την οικονομική κατάσταση και το κάνουν με όρους… ΣΥΡΙΖΑ. Όχι, δεν τους ταυτίζουμε με την Κουμουνδούρου αλλά είναι φανερή η ταύτισή τους σε θέματα οικονομικής πολιτικής, ανέξοδης και αδιέξοδης. Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε, χωρίς καμιά πρόταση για τη χώρα. Αλλά γιατί πρόταση μιλάμε από ανθρώπους που δολοφόνησαν τη Δημοκρατία επί 20 χρόνια και μετέτρεψαν την Ελλάδα σε Κολομβία των Βαλκανίων.

Και κατά δεύτερον κάνουν λόγο οι τρομοκράτες για κρατική τρομοκρατία. Επειδή δεν επιτρέπει το κράτος να βγει ο δολοφόνος Ξηρός έξω από τη φυλακή. Επειδή ο Μαζιώτης θέλει να παίρνει τηλέφωνα όπου γουστάρει και να δίνει συμβουλές για την ένοπλη πάλη. Επειδή οι υπόδικοι για τρομοκρατία έχουν περιοριστικούς όρους και οφείλουν να τους τηρούν. Επειδή το φιλαράκι του Παλαιοκώστα, συνεργός τους σε απαγωγές και ποιος ξέρει τι άλλο, ο αναρχικός Γεωργιάδης ήθελε να την κοπανήσει για Βρυξέλλες και τον έπιασαν στο αεροδρόμιο. Αυτά όλα είναι κρατική τρομοκρατία κατά τον «Φαρμακοχέρη». Τι άλλο θα ακούσουμε.

Αντί να χαίρονται που δεν είναι σε καμιά Αμερική για να δουν τι είναι Γκουαντάναμο και είναι στον Κορυδαλλό που περνάνε ζωή και κότα.

Αντί να το βουλώσουν έπειτα από καμιά 20αριά νεκρούς. Αντί να χαίρονται που η δημοκρατία δεν εκδικείται όπως αυτοί εκδικούνταν με το πιστόλι, έχουν και λόγο. Έλεος, η τρομοκρατική ανοησία και η αντιεξουσιαστική μπαρούφα έχει ένα όριο.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου