ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Στήστε τον Σεφερλή στον τοίχο και πυροβολήστε τον!

Ούτε εβδομάδα δεν έχει κλείσει στον αέρα η νέα πρωινή εκπομπή του Mega, "Mega me Mia". αλλά έχει γίνει ήδη νούμερο ένα θέμα συζήτησης τόσο στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, τα sites και τις εκπομπές όσο και έξω από το χώρο, μεταξύ των τηλεθεατών.


Και μπορεί η πρεμιέρα να έλαβε τις καλύτερες κριτικές, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τουλάχιστον, όμως από την επόμενη μέρα άρχισε να στάζει το φαρμάκι. Το είχαν έτοιμο, βλέπετε, κάποιοι καθώς δεν περίμεναν να δουν μια τόσο καλή πρεμιέρα, οπότε παρακολουθούσαν με αγωνία τις επόμενες εκπομπές μέχρι ο νέος παρουσιαστής να κάνει το πρώτο του λάθος. Και το έκανε...

Η φάρσα την οποία έκανε ο Μάρκος Σεφερλής σε ηλικιωμένο ζευγάρι προσποιούμενος ότι καλεί από την Πολεοδομία ξεπέρασε σε κλικς και αναφορές ακόμα και τις τρομερές ανακαλύψεις της Αμφίπολης και την εγκυμοσύνη της Μενεγάκη μαζί. Είδα να γράφονται πολλά, από το ό,τι ο Σεφερλής θα κάνει τα πάντα για τα νούμερα τηλεθέασης, μέχρι και για μία "τρομοκρατική" φάρσα. Όλο αυτό βγήκε σαν συμπέρασμα από ένα λάθος και κατευθείαν του κολλήσαμε την ταμπέλα. Είναι στη φύση μας, βλέπετε, να αγαπάμε την ίντριγκα και να την διογκώνουμε όσο μπορούμε, καταδικάζοντας με την πρώτη ευκαιρία τον κατηγορούμενο, στην προκειμένη περίπτωση το Μάρκο Σεφερλή.

Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δεν είμαι υπέρ της φάρσας που έγινε, αλλά δεν του βγάζω από τώρα την κόκκινη κάρτα. Του δίνω μια κίτρινη, μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί, όπως είπα ήδη, η εκπομπή δεν έχει ολοκληρώσει ούτε μία εβδομάδα ζωής. Λάθη θα γίνουν, είτε μεγάλα είτε μικρά, όμως δικαιολογούνται σε ένα βαθμό από το γεγονός πως όλο αυτό είναι κάτι νέο για τον παρουσιαστή και έξω από τα νερά του. Δε λέω να μην γραφτούν αρνητικές κριτικές, δε λέω να τους χαϊδέψουμε τα αφτιά, αλλά με το να γράφουμε τρανταχτές κριτικές με απαράδεκτους και προσβλητικούς τίτλους μόνο και μόνο για να προκαλέσουμε και να ανεβάσουμε τα κλικς και τη θεαματικότητα κάνουμε ακριβώς αυτό για τον οποίο τον κατηγορήσαμε, τα πάντα για τα νούμερα.

Άλλωστε είναι γνωστό πως η καλύτερη διαφήμιση είναι η αρνητική διαφήμιση, και οι άνθρωποι του χώρου μας το ξέρουν καλύτερα από όλους.


Λευτέρης Προβιάς στο tvnea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου