ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Δυτικό πρόσωπο» -Τι περιλαμβάνει αυτό το πακέτο χειρουργικών επεμβάσεων που κάνει θραύση (Φωτογραφίες)


Η νέα τρέλα που έχει κυριεύσει τις Κινέζες λέγεται... πλαστική χειρουργική. Οχι για να διορθώσουν κάποιες ατέλειες, αλλά για να μοιάζουν με Ευρωπαίες.

Μάλιστα, οι αλλαγές που κάνουν είναι τόσο μεγάλες, που με δυσκολία αναγνωρίζονται στις φωτογραφίες των διαβατηρίων τους, με αποτέλεσμα ύστερα από τις επεμβάσεις, που γίνονται συνήθως στη Νότιο Κορέα, να δυσκολεύονται ακόμη και να γυρίσουν στα σπίτια τους.
Τι πλαστικές κάνουν
Η επέμβαση που κάνει πραγματικά θραύση είναι αυτή της αφαίρεσης δέρματος από το άνω βλέφαρο, για να μοιάζουν τα μάτια τους μεγαλύτερα, δηλαδή πιο... δυτικά.
Επίσης, με παλμικό φως ανοίγουν το χρώμα του δέρματος, αφαιρούν δηλαδή αυτή τη χαρακτηριστική κιτρινωπή απόχρωση, προσθέτουν εμφυτεύματα στο σαγόνι για να κάνουν τα σχήμα του προσώπου τους πιο τριγωνικό και... ανυψώνουν τις μύτες τους.
Οπως αναφέρει η Daily Mail το τελευταίο διάστημα τα αεροδρόμια της Κίνας κατακλύζονται από γυναίκες που φορούν τεράστια γυαλιά ηλίου και έχουν παντού επιδέσμους. «Η μία παρασύρει την άλλη», λένε. Η Νότια Κορέα έχει μετατραπεί σε κέντρο πλαστικών χειρουργειών, με τις Κινέζες που αλλάζουν εντελώς όψη να λειτουργούν ως κινητή διαφήμιση στην Κίνα για τους Νοτιοκορεάτες γιατρούς.
Πάντως, η τρέλα που έχει κυριεύσει τις νεαρές Κινέζες είναι τέτοιου βαθμού, που αφού παρατηρήθηκε το φαινόμενο με τα προβλήματα στα αεροδρόμια καθώς η όψη που είχαν δεν έμοιαζε σε τίποτα με τη φωτογραφία του διαβατηρίου, τελικά οι κλινικές της Νοτίου Κορέας αναγκάζονται πλέον να χορηγούν στις γυναίκες που τις επισκέπτονται πιστοποιητικά χειρουργικής πλαστικής!




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου