ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο sexy χορός της Τρουφάκου: Τσιφτετέλι στην πίστα

Tην γνωρίσαμε από τον ρόλο της Μυρτώς, της συντρόφου του Κωνσταντίνου (Γιάννης Τσιμιτσέλης) στο hit της περσινής χρονιάς «Κάτω Παρτάλι»,
που επιστρέφει και φέτος δριμύτερο στο Mega.

Το καλοκαίρι έγινε η «Νεράιδα» της λίμνης στη Βουλιαγμένη και μάλιστα εμφανίστηκε τόπλες για τις ανάγκες του ρόλου της στο θεατρικό που σκηνοθέτησε η Φρόσω Λύτρα. Η Βασιλική Τρουφάκου ξεδιπλώνει ένα ένα τα... ταλέντα της, αφού όσοι την έχουν δει στη σκηνή του Rex να τραγουδάει, να χορεύει και να παίζει μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τη «Ματζέντα» του «Rocky Horror Show».
Σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της, η όμορφη γαλανομάτα δεν μένει στα κλειστά στεγανά της ποιοτικής καλλιτέχνιδας, αλλά πού και πού το ρίχνει έξω, χορεύοντας και το τσιφτετέλι της!

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, μετά την παράσταση, η Βασιλική μαζί με τον Ιβάιν Σβιτάιλο (υποδύεται τον εξωγήινο αδερφό της στο μιούζικαλ που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος) και άλλους συναδέλφους τους βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Ιεράς οδού και διασκέδασε με τα τραγούδια του Χρήστου Μενιδιάτη, της Στέλλας Καλλή και του Γιώργου Γιαννιά. Μάλιστα, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα μικροσκοπικό μαύρο top, το οποίο και... έφτιαχνε κάθε φορά που το μπούστο της κινδύνευε να αποκαλυφθεί, αφού χόρεψε αισθησιακό τσιφτετέλι και άφησε άφωνους όσους την αναγνώρισαν.
Και αυτό διότι η Βασιλική προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους τόσο στην καλλιτεχνική όσο και στην προσωπική ζωή της. Την τελευταία τάση της μόδας, πάντως, που θέλει τις γυναίκες να φορούν μικροσκοπικά tops, ακολουθούν και άλλες επώνυμες, ωστόσο να πούμε ότι η τηλεοπτική σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη έχει όλο το... πακέτο για να αναδείξει το συγκεκριμένο κομμάτι.



Ελισσάβετ Κυρίτση στην Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου