ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο; Οι αντιεξουσιαστές;

Πριν μερικές εβδομάδες οι μπαχαλάκηδες έκαψαν τα Εξάρχεια αλλά η Αστυνομία δεν παρενέβη. Ήταν η πρώτη φορά που η κυβέρνηση πήρε το μήνυμα από τους αντιεξουσιαστές.



Ήρθε η κατάληψη στη Νομική η οποία συνεχίζεται, οι καταστροφές και το πλιάτσικο από τους ιερόσυλους στην Εκκλησία, αλλά και πάλι η Αστυνομία δεν μίλησε, δεν κινήθηκε. Ομοίως και η κυβέρνηση. Χθες επί ώρες το κέντρο της Αθήνας έγινε πεδίο μάχης. Στα Εξάρχεια μπήκαν στο Πολυτεχνείο… προφανώς για να θαυμάσουν το έργο τέχνης των γκραφιτάδων, ενώ κάηκαν αυτοκίνητα, κάδοι κ.λπ.

Την ίδια στιγμή οι αρχές φοβούνται νέες καταλήψεις δημόσιων κτιρίων, όμως, η Αστυνομία δεν μιλά, δεν αντιδρά, περιμένει οδηγίες. Οι υπουργοί της κυβέρνησης κωφεύουν στις εκκλήσεις και κάνουν προσευχή μη γίνει καμιά στραβή και καεί η Αθήνα ή θρηνήσουμε θύματα.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο υπουργός που θα συνομιλούσε με τους κουκουλοφόρους κ. Παρασκευόπουλος καταθέτει νομοσχέδιο με το οποίο καταργούνται οι φυλακές υψίστης ασφαλείας. Και τι λέτε ότι έχει μέσα; Φωτογραφική τροπολογία με την οποία αποφυλακίζεται ο Σάββας Ξηρός για τον οποίο γίνεται η κατάληψη στη Νομική. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε. Εντάξει είναι άρρωστος, όμως, πώς είναι δυνατόν να του έχουν αρνηθεί μια σειρά από δικαστήρια την έξοδό του από τη φυλακή και να έρχεται τώρα ένας υπουργός με νόμο να τον αποφυλακίζει; Μήπως ο κ. υπουργός παίζει το παιχνίδι των μπαχαλάκηδων; Μήπως τους κλείνει το μάτι λέγοντάς τους «σας βγάζω έξω τον Ξηρό, φύγετε κι εσείς από τη Νομική;»

Δηλαδή έτσι θα πηγαίνει το πράγμα τώρα; Κάθε φορά που θα κάνουν και μια κατάληψη ή μια απεργία πείνας θα βγάζουμε έξω κι έναν τρομοκράτη; Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο; Οι αντιεξουσιαστές;

Από τη μια η κυβέρνηση στήνει χουντικά πανηγύρια στην εθνική εορτή κι από την άλλη παίζει το παιχνίδι των ακροαριστερών και των αντιεξουσιαστών . Μπράβο τους. Είναι θέμα χρόνου να διαλύσουν και την κοινωνία μαζί με την οικονομία.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου