ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Διαγωνισμός κατανάλωσης αλκοόλ είχε τραγική κατάληξη

Πέθανε 23χρονος φοιτητής επειδή κατανάλωσε 25 σφηνάκια σε ένα λεπτό
Τραγική ήταν η κατάληξη ενός φοιτητικού πάρτι που συνοδεύτηκε από έναν διαγωνισμό κατανάλωσης αλκοόλ σε
πανεπιστήμιο στη Βραζιλία, για τον 23χρονο Hemberto Moura Fonseca. Ο αδικοχαμένος νεαρός επιχείρησε να πιει 25 σφηνάκια βότκας σε λιγότερο από ένα λεπτό κατά την διάρκεια του πάρτι με αποτέλεσμα καταρρεύσει και να καταλήξει κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.


Ο 23χρονος διασκέδαζε στο πάρτι του πανεπιστημίου Julio de Mesquita στη Βραζιλία, όταν η παρέα του αποφάσισε να διαγωνιστούν στο ποιος θα κατάφερνε να καταναλώσει τα περισσότερα σφηνάκια σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Αφού κατανάλωσε 25 σφηνάκια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ο φοιτητής άρχισε να μην αισθάνεται καλά και πριν προλάβει να ενημερώσει τους φίλους του κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε και πέθανε στη διαδρομή. Ακόμα 6 συμφοιτητές του λιποθύμησαν μετά τον διαγωνισμό και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

«Περνούσαμε πολύ καλά και κάποιος έριξε την ιδέα. Ήξερα ότι είχα πιει πολύ και δεν μπορούσα να πιω ούτε πέντε, πόσο μάλλον 25 σφηνάκια. Ο Humberto όμως μαζί με κάποιους άλλους φίλους αποφάσισαν να συμμετάσχουν» δήλωσε ο Rodrigo Pancetti, ένας συνομήλικος φίλος του φοιτητή στην Mirror.



Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως στο προφίλ του 23χρονου στο Facebook υπήρχε απόσπασμα από ένα ποίημα του Vladimir Maiakovski, το οποίο έγραφε «Καλύτερα να πεθάνεις από βότκα, παρά από πλήξη».

«Δεν πίστευα πως θα γινόταν πραγματικότητα. Αμέσως αφότου ήπιε τα σφηνάκια, ένιωσε άρρωστος και ξαφνικά λιποθύμησε. Υποθέσαμε ότι συνέβη επειδή ήταν μεθυσμένος αλλά τότε είδαμε και τους άλλους έξι να καταρρέουν συμπεριλαμβανομένου και του νικητή του διαγωνισμού. Έτσι καλέσαμε ασθενοφόρο», σημείωσε ο 23χρονος φίλος του Rodrigo Pancetti.



Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου που μεταφέρθηκαν οι νεαροί τα αιτία θανάτου ήταν η δηλητηρίαση από το αλκοόλ. Οι υπόλοιποι έξι φοιτητές βρίσκονται ακόμη στο νοσοκομείο, με τους τρεις να νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατηγορήσουν τους διοργανωτές του διαγωνισμού για ανθρωποκτονία. Έχουν ήδη συλληφθεί δύο φοιτητές για τη διοργάνωση του πάρτι χωρίς άδεια και για πιθανή πρόκληση θανάτου του φοιτητή. 

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου