ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς εκπλήξεις τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια - Ποιοι προτάθηκαν

Στο κενό έπεσε η πρόταση που δέχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευ. Μεϊμαράκης, ώστε να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο
συνταγματολόγος, Νίκος Αλιβιζάτος και ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ως αντιπροσωπευτικό του ευρωπαϊκού μετώπου του "ναι".


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές των ψηφοδελτίων. Πάντως πηγές αναφέρουν πως η Άντζελα Γκερέκου έχει ζητήσει να μετακινηθεί από την Κέρκυρα στην Β΄ Αθήνας, όπου θα είναι υποψήφιος και ο πρόεδρος του κόμματος μαζί με την περιφέρεια Ηρακλείου.


Ωστόσο εάν όντως κρατήσει την υποψηφιότητα της κρητικής περιφέρειας ο Ευ. Μεϊμαράκης, τότε δυσχεραίνει η ένταξη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τον πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Δαμαβολίτη. Η Νέα Δημοκρατία στρέφει το ενδιαφέρον της για προσέλκυση ψήφων στις αγροτικές περιοχές και για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος της μιλώντας σήμερα σε αγρότες στο Μεσολόγγι ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται το κόμμα του να ψηφίσει φορολογικά μέτρα που τους αφορούν και θα αναζητήσει ισοδύναμα.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης που εκλεγόταν με την ΝΔ στην Ηλεία συζήτησε το ενδεχόμενο ένταξής του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ωστόσο και ο ίδιος φαίνεται πλέον ότι έχει αποφασίσει να μην είναι εκ νέου υποψήφιος.Υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β Αθήνας θα είναι και ο Αργύρης Ντινόπουλος .

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου