ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Απίστευτο! Είναι έγκυος 18 μηνών (φωτό)








Γυναίκα από την Κίνα υποστηρίζει ότι είναι έγκυος 17 μηνών και ζητάει να υποβληθεί σε καισαρική για να φέρει στον κόσμο το μωρό της, διότι έχει στιγματιστεί από συγγενείς και φίλους.



Η Γουάνγκ Σι, από την επαρχία Χουνάν, ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος τον Φεβρουάριο του 2015. Για να το αποδείξει προσκόμισε στο νοσοκομείο κρατικό έγγραφο με το οποίο νομιμοποιούσε την εγκυμοσύνη της.


Από τότε έχει πάρει 25,2 κιλά και το αγέννητο μωρό της ζυγίζει 3,8 κιλά, καθώς, αν ο ισχυρισμός της είναι σωστός, διανύει τον 18ο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Οπως λέει, συμπλήρωσε τους 9 μήνες τον Νοέμβριο του 2015 και μαζί με τον άντρα της Κάνγκ Τζινγουέι πήγαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί, όμως, της είπαν ότι δεν ήταν έτοιμη για να γεννήσει, διότι ο πλακούντας της ήταν ατελώς ανεπτυγμένος. Από τότε, πήγαινε στο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα με την ελπίδα ότι θα γεννούσε, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Τώρα ζητάει από τους γιατρούς να γεννήσει με καισαρική, διότι έχει στιγματιστεί στο χωριό της επειδή δεν έχει φέρει ακόμη στον κόσμο το παιδί.

Σε περίπτωση που ο ισχυρισμός της αποδειχθεί αληθινός, θα έχει σπάσει το ρεκόρ μεγαλύτερης διάρκειας ανθρώπινης κύησης, το οποίο κατέχει από το 1945 η Μπεουλάχ Χάντερ με 375 ημέρες.



espressonews.gr
loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου