ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Σάλος με την Ελληνίδα μοντέλο που πάει μόνο με άσχημους – Δείτε το άλλο της… μισό!





Τζάμπα πάει το… μπόι του 30χρονου μοντέλου ελληνικής καταγωγής, Βίκυς Ξυπολιτάκη, καθώς συνεχίζει να σκανδαλίζει δηλώνοντας ότι της αρέσει να κάνει σχέσεις μόνο με άσχημους άντρες.

Χωρίς κανένα κόμπλεξ – και μπράβο του – το εντυπωσιακό μοντέλο δεν διστάζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις της με το έτερον… ήμισυ και ας πρόκειται όντως για το μισό της!

Στην κυριολεξία, αφού ο 35χρονος Χοσέ Οτάβις, ένας πρώην πολιτικός από την Αργεντινή, έχει κάτι περισσότερο από εμφανή χαώδη διαφορά ύψους με την 1,76 μέτρου (χωρίς τακούνια) Ξυπολιτάκη.

Η τελευταία μάλιστα, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δήλωσε ότι η ομορφιά είναι το τελευταίο που κοιτά στους άνδρες, αφού της αρέσει να κάνει σχέσεις με άσχημους!



Και μπορεί η άνιση κατανομή του ύψους να μην πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media παγκοσμίως, χαρακτηρίζοντάς τον Οτάβις ακόμα και νάνο, ωστόσο ο ίδιος στάθηκε στο ύψος των… περιστάσεων (επίσης μπράβο του) δηλώνοντας, χωρίς κόμπλεξ, τρελά ερωτευμένος και αποφασισμένος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του!





«Η αγάπη κερδίζει τις προκαταλήψεις», τόνισε, κλείνοντας τα στόματα των ψηλότερων ζηλόφθονων!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Βίκι Ξυπολιτάκη (κάνει καριέρα στην Αργεντινή) απασχολεί τα Μέσα με τα καπρίτσια της. 





lovemyall
loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου