ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Τοποθετήστε τη μία παλάμη δίπλα στην άλλη! Έχετε αυτές τις 2 γραμμές; Δείτε τι σημαίνει! (ΒΙΝΤΕΟ)





Η χειρομαντία είναι μία αρχαία τέχνη που εμφανίστηκε πριν χιλιάδες χρόνια στην Ινδία και εφαρμόστηκε αρχικά στην ινδουιστική αστρολογία.
Από εκεί απλώθηκε σε όλη την Ασία και Ευρώπη και ακόμα και ο Αριστοτέλης φαίνεται να είχε ενδιαφερθεί, περνώντας τη γνώση στον Μέγα Αλέξανδρο.


Εκείνος χρησιμοποιούσε συχνά αυτή τη γνώση για να κρίνει το χαρακτήρα των αξιωματικών του. Πιθανότατα να τον βοήθησε, αν σκεφτεί κανείς ότι στα 15 χρόνια που έκανε τις κατακτήσεις του, δεν έχασε ποτέ σε μάχη.

Η χειρομαντία επιβίωσε στα χρόνια, αν και πλέον τη θεωρούν ψευδο-επιστήμη και δεισιδαιμονίες. Βέβαια έχει τη δική της λογική. Κάθε γραμμή έχει κάτι να δείξει. Υπάρχει η γραμμή της καρδιάς, του έρωτα, των επαγγελματικών και άλλες.

Ανάλογα με το μήκος των γραμμών, το αν τέμνονται και τη συμμετρία του χεριού, οι χειρομάντες μπορούν να βγάλουν πολλά συμπεράσματα για τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα κάποιου.

Είναι εκπληκτικό να μπορεί κάποιος να διαβάσει τόσες κρυμμένες πληροφορίες από ένα χέρι. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πιο λεπτομερώς πώς διαβάζουν οι χειρομάντες ένα χέρι. Πώς σας φαίνεται;




Credit: sun-gazing.com
fanpage.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου